Toate comenzile plasata acum vor pleca de la noi Luni (04.01.2021).
Se vor livra Marti si Miercuri ( 05 si 06 Ianuarie 2021 ) !

Vezi ultimele Noutati

Peste 200 de produse Noi!

VREAU SA VAD PRODUSELE
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
Meniu
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

Favorite

Contul meu

0,00 lei Cart

CATEGORII PRODUSE

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
Meniu
  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • RETETE
  • NOUTATI
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website

0,00 lei Cart
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

0,00 lei Cart
Prima pagină / Rețete Anyta / TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS – Anyta Cooking

TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS – Anyta Cooking

Tort trio mousse in 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte si alba fara coacere , o reteta superba si rapida ! Mai este cunoscut si ca : Trei Ciocolate , Trei feluri de ciocolata , Tort cu 3 mousse-uri de ciocolata sau ,Tort cu 3 tipuri de ciocolata .

Ingrediente
Strat Ciocoalta Alba:
– 300 ml smantana pt frisca
– 200 ml lapte
– 200 gr ciocolata alba
– 10 gr gelatina
Strat Ciocoalta cu Lapte:
– 300 ml smantana pt frisca
– 200 ml lapte
– 200 gr ciocolata cu lapte
– 10 gr gelatina
Strat Ciocoalta Neagra:
– 300 ml smantana pt frisca
– 200 ml lapte
– 200 gr ciocolata neagra peste 50% cacao
– 10 gr gelatina
Mod de preparare

Pentru a pregati aceasta reteta , am folosit urmatoarele :

  • Ciocolată PREMIUM neagră organică – cacao 65% – 1kg – Cacao Barry®
    Vânzare Produs de vânzare
    79,00 lei 69,00 lei
    Adaugă în coș
  • Ciocolată cu lapte PREMIUM – PAPUA NOUA GUINEE – 35,8% – 1kg – Cacao Barry®
    Vânzare Produs de vânzare
    70,00 lei 65,00 lei
    Adaugă în coș
  • Forma de Silicon GUGLHUPF -ø 220 mm h 110 mm- Pavoni
    99,00 lei
    Adaugă în coș
  • Ciocolata alba fina, 1 kg – Barry Callebaut®
    45,00 lei
    Adaugă în coș

Vezi reteta-video aici:

CUM SE FACE TORT TRIO DE CIOCOLATA PAS CU PAS?

Pregatirea acestui tort consta in trei etape.

Pas 1.

Pentru început vom incepem cu ciocolata alba, punem gelatina la hidratat in apa rece pentru aproximativ 10 minute. Int-o oala pe foc punem smantana pentru frisca ,laptele si lăsăm sa se infierbanteze,cand laptele este fierbinte oprim focul,adaugam ciocolata alba si amestecăm continuu pana se topeste toata. Stoarcem gelatina de apa si o adaugam peste ciocolata,amestecăm până se dizolvă. Turnam compoziția intr-o forma guguluf de silicon de 22 cm si o bagam la congelator timp de o ora jumate.

Pas 2.

Pregătim compoziția la fel ca si la primul pas doar ca folosim ciocolată cu lapte,dam din noua tava la congelator si pregatim ultima capa de ciocolata.

Pas 3.

Pregătim ultima capa dar cu ciocolata neagra,dam tortul la congelator pentru 3 ore.

Decor

Eu am decorat tortul la baza cu perlute,iar deasupra am decorat cu bomboane de ciocolată. Sper sa incercati reteta mea si sa va placa si voua,pana la următoarea reteta va doresc toate cele bune si Domnul sa va binecuvinteze,pupici! Daca va place , Like si Distribuie !

[stellar]

Distribuie prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina,

vezi reteta

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o

vezi reteta

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si

vezi reteta

Produse recomandate

-4%

Ciocolata Alba cu alune de pădure – 26% – 5kg – Sinfonia Irca

400,00 lei 385,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu Cacao

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu vANILIE

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-6%

Unt cu 82% grăsime – calup 5kg – OLYMPIA

155,00 lei 145,00 lei
Adaugă în coș
-14%

Unt cu 82% grăsime – 1kg – OLYMPIA

35,00 lei 30,00 lei
Adaugă în coș
-8%

Cacao Pudra 22% – 1 kg – Chocovic

39,00 lei 36,00 lei
Adaugă în coș
PrevPreviousPrajitura cu branza dulce si cacao – Anyta Cooking
NextRULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta CookingNext

Retete recomandate

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele macinate, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare. Separat, batem untul

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o prajitura speciala,,racoritoare si se topeste in gura. Mod de preparare Crema de ciocolata Ruby. Toate

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si presarati cu faina sau puneti hartie de copt. Folosim o tava de 35×25 cm. Mod

RULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta Cooking

Pentru a realiza aceasta reteta am folosit urmatoarele: Vezi reteta video aici : MOD DE PREPARARE ALUAT FRAGED PENTRU RULOURI. In bolul mixerului punem ouăle,untul

  • contact@anytacooking.ro
  • Facebook: Anyta Cooking
  • Grup oficial de Facebook
  • Instagram: Anyta Cooking
  • YouTube: Anyta Cooking

Partenerul tau in bucatarie

  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele
Meniu
  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele

Retete Anyta Cooking

  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse
Meniu
  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse

Ajutor la cumparaturi

  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L
Meniu
  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L

Contul meu

  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse
Meniu
  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse

2020 Anyta Cooking - Partenerul tau in bucatarie. All Rights Reserved. Developed by ALY Media

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • Autentificare
  • Newsletter
X INCHIDE

Autentificare

Ai uitat parola?

Înregistrare

Va fi trimisă o parolă la adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.