
CREMA DE UNT CU CIOCOLATA (Buttercream pt umplut si decorat)cu doar 4 ingrediente by Anyta Cooking
Dragilor, pregatim ingredientele pentru aceasta Crema de unt cu ciocolata
Livrarea comenzilor în maxim 24-72h. Comenzile plasate cu prioritate până la ora 15:30, pleacă în aceiași zi cu GLS. Oferim opțiunea de urgentare a comenzilor în pasul de finalizare. Nu livrăm sâmbăta! Transport GRATUIT la comenzi peste 500 de lei la coletele cu greutate pana 20kg.
Livrarea comenzilor în maxim 24-72h. Comenzile plasate cu prioritate până la ora 15:30 pleacă în aceiași zi . Oferim opțiunea de urgentare a comenzilor în pasul de finalizare. Nu livrăm sâmbăta! Transport GRATUIT la comenzi peste 500 de lei la coletele cu greutate pana 20kg.
Hidratăm gelatina în apă rece, timp de 5 minute. Apoi o vom scurge, adăugăm un pic de apă calduță și o dăm 10 secunde la microunde. Batem smântâna pentru frișcă cu zahărul. Adăugăm dulceața, gelatina dizolvată în puțină apă caldă (sau lapte) și omogenizăm, cu ajutorul unei spatule.
Urmează să așezăm pișcoturile în tava rotundă detașabilă cu diametrul de 23 cm. Tăiem 1 cm din pișcoturi, așa le vom putea așeza mai bine în formă. Pișcoturile pentru lateral le vom înmuia doar pe o parte în lapte și le vom așeza în picioare, cu partea înmuiată spre interior. Pișcoturile pe care le punem la bază le înmuiem de tot în lapte. Punem apoi un strat de cremă și nivelăm bine. Peste cremă vom pune un rând de pișcoturi înmuiate în lapte, apoi iar un strat de cremă. Netezim vărful tortului și îl vom da la frigider pentru 6 ore.
Când tortul s-a înmuiat, îl decorăm deasupra cu căpșuni tăiate în jumate, zmeură și coacăze. Poftă bună!
Puteți urmări rețeta video mai jos:
Dragilor, pregatim ingredientele pentru aceasta Crema de unt cu ciocolata
Mod de prepare blat: Vom zdrobi biscuiții într-un blender. Apoi
Mod de preparare blat: Pentru început vom zdrobi biscuiții într-un
2020 Anyta Cooking - Partenerul tau in bucatarie. All Rights Reserved. Developed by ALY Media