Mod de preparare blat:
Bateti albusurule cu praful de sare si zaharul pana devin o spuma lucioasa. Adaugati galbenusurile, esenta de vanilie si le incorporati cu o spatula. Adaugati faina impreuna cu praful de copt, iar la final adaugati si uleiul. Împărțiți compoziția in 3 parti egale, una o lăsați fără culoare iar celalalte doua le colorati in tonuri diferite de roz. Într-o tavă cu diametrul 28 cm turnati compozitia si o dati 150 de grade, timp de 15 minute. Nu deschideți cuptorul deloc! Odată trecute cele 15 minute, scoateți foaia de blat si procedati la fel cu celalalte 2 foi.
Mod de preparare cremă:
Topiti ciocolata alba si o lasati sa ajunga la temperatura camerei. Intr-un vas puneti crema de branza, frisca lichida si zaharul, bateti pana obtineti o crema pufoasa.Turnati ciocolata topita peste crema si o imcorporati cu o spatula. Daca aveti lapte condensat puneti daca nu, nu. (Eu am pus). Puneti piersicile si amestecați energic.
Mod de preparare cremă decor:
Topiți ciocolata alba și o lasati să ajungă la temperatura camerei. Bateti frisca cu zaharul dupa gust, puneti esenta de vanilie si ciocolata topita, omogenizati cu o spatula, apoi împărțiti crema. Cea alba trebuie să fie mai multă decat celalalte culori (trebuie sa colorati cu colorant folosind 2 tonuri de roz). Cu ajutorul unui dui 2D începeti să formati trandafiri de jos in sus, după cum vedeti în poză.
Mod asamblare tort:
Însiropați primul blat, puneți un strat de cremă și tot așa până terminați de asamblat, apoi finisați tortul cu crema ramasă, după cum vedeți în poză. Eu am pus cantitățile pentru un tort cu diametru de 28 cm, fără etaj. Dacă doriți să faceți un tort cu etaj, puneți jumătate din toate ingredientele pentru etajul 2.
Sper că v-a ajutat această rețetă. Sa aveti o zi minunata! Cu drag, Anyta!