Toate comenzile plasata acum vor pleca de la noi Luni (04.01.2021).
Se vor livra Marti si Miercuri ( 05 si 06 Ianuarie 2021 ) !

Vezi ultimele Noutati

Peste 200 de produse Noi!

VREAU SA VAD PRODUSELE
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
Meniu
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

Favorite

Contul meu

0,00 lei Cart

CATEGORII PRODUSE

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
Meniu
  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • RETETE
  • NOUTATI
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website

0,00 lei Cart
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

0,00 lei Cart
Prima pagină / Prăjituri / RULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta Cooking

RULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta Cooking

Rulouri sau cornete cu crema de vanilie,aceastea se fac dintr-un aluat crocant. cornetele se coc pe si apoi pot fi umplute cu diferite creme dulci la alegere (de vanilie, ciocolata, sau frisca naturala) .

Ingrediente
Conuri:
– 160 gr unt rece
– 550 gr faina
– 150 ml lapte
– praf de sare
– coaja de la 1 lamaie
– 1lingurita extract vanilie
– 250 g de cascaval
– 50 gr zahar pudra
– 2 oua
Crema de Vanile:
– 1 l. lapte
– 80 gr.amidon de porumb
– 3 lingurite esenta de vanilie sau 1 pastaie de vanilie
– 300 gr. zahar
– 12 galbenusuri
Mod de preparare
Pentru a realiza aceasta reteta am folosit urmatoarele:
  • conuri rulouri anyta
    Set 8 Conuri pentru Rulouri din inox – Anyta Cooking
    Vânzare Produs de vânzare
    55,00 lei 49,00 lei
    Adaugă în coș
  • pastaia de vanilie
    Pastaie de Vanilie Bourbon 100% naturala – aprox 5 gr. – Anyta Cooking
    Vânzare Produs de vânzare
    35,00 lei 23,00 lei
    Adaugă în coș
  • Sucitor cu strat antiaderent – Decora
    90,00 lei
    Adaugă în coș
  • Tava de Copt – 30 X 40 X H 7,5 CM – Decora
    88,00 lei
    Adaugă în coș

Vezi reteta video aici :

MOD DE PREPARARE ALUAT FRAGED PENTRU RULOURI.

In bolul mixerului punem ouăle,untul rece,zahărul ,coaja de lamaie,sarea si o linguriță extract de vanilie si mixam 3-4 minute. Începem sa adaugam faina si laptele putin cate putin si framantam pana obtinem un aluat elastic,scoatem aluatul il punem pe o folie alimentară si il dam la frigider pentru o jumătate de ora.

Am intins foaia de aluat in forma rectangulara de cca. 40 x 30 cm. I-am ajustat marginile ca sa fie drepte. Cu un cutit am taiat pe lung fasii late de cca. 3 cm si lungi de vreo 40 cm.

CUM SE RULEAZA CORNETELE SAU RULOURILE?

Folosim setul de 8 conuri marca Anyta Cooking . Se incepe de la varf si se merge in spirala spre baza mai larga. La varf se ciupeste un pic aluatul ca sa se inchida bine,putem lasa aluatul pe masa si rasucim conul avand grija ca fiecare spira sa acopere partial stratul anterior. Am uns conurile cu galbenus batut,am presărat putin zahar si le-am copt in cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 20 de minute.

Mod de preparare crema.

Punem amidonul intr-un vas , adaugă puțin lapte rece peste el si amestecam. Intr-un alt vas punem galbenusurile impreuna cu zahărul si amestecăm bine bine. Turnam amidonul peste oua. Laptele ramas il aducem la punctul de fierbere,cand laptele incepe sa fiarba il oprim si cu grija il turnam peste oua,amestecam energic. Punem peste aceasta compozitie pasta de vanilie si dăm la foc mic pana se ingroasa.

Umplere:

Umplem cornetele cu crema de vanilie,cornetele trebuie sa fie reci la fel si crema,pentru a umple mai usor folosim un pos,le puteti pudra cu zahar sau consuma ca atare. Pana la urmatoarea reteta va doresc toate cele bune si spor la treaba!!!

[stellar]

Distribuie prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina,

vezi reteta

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o

vezi reteta

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si

vezi reteta

Produse recomandate

-4%

Ciocolata Alba cu alune de pădure – 26% – 5kg – Sinfonia Irca

400,00 lei 385,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu Cacao

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu vANILIE

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-6%

Unt cu 82% grăsime – calup 5kg – OLYMPIA

155,00 lei 145,00 lei
Adaugă în coș
-14%

Unt cu 82% grăsime – 1kg – OLYMPIA

35,00 lei 30,00 lei
Adaugă în coș
-8%

Cacao Pudra 22% – 1 kg – Chocovic

39,00 lei 36,00 lei
Adaugă în coș
PrevPreviousTORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS – Anyta Cooking
NextPrajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta CookingNext

Retete recomandate

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele macinate, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare. Separat, batem untul

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o prajitura speciala,,racoritoare si se topeste in gura. Mod de preparare Crema de ciocolata Ruby. Toate

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si presarati cu faina sau puneti hartie de copt. Folosim o tava de 35×25 cm. Mod

RULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta Cooking

Pentru a realiza aceasta reteta am folosit urmatoarele: Vezi reteta video aici : MOD DE PREPARARE ALUAT FRAGED PENTRU RULOURI. In bolul mixerului punem ouăle,untul

  • contact@anytacooking.ro
  • Facebook: Anyta Cooking
  • Grup oficial de Facebook
  • Instagram: Anyta Cooking
  • YouTube: Anyta Cooking

Partenerul tau in bucatarie

  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele
Meniu
  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele

Retete Anyta Cooking

  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse
Meniu
  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse

Ajutor la cumparaturi

  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L
Meniu
  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L

Contul meu

  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse
Meniu
  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse

2020 Anyta Cooking - Partenerul tau in bucatarie. All Rights Reserved. Developed by ALY Media

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • Autentificare
  • Newsletter
X INCHIDE

Autentificare

Ai uitat parola?

Înregistrare

Va fi trimisă o parolă la adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.