Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Vinete Umplute cu Carne Tocata

Data:05-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Vinete umplute cu carne tocata,o reteta tare delicioasa si usor de pregatit.

Ingrediente:

-ulei

-4 vinete

-1 legatura de ceapa verde

-2 morcovii

-400 gr rosii taiate cubulete, din conserva

-500 g carne tocata

-1 ardei gras

-4 catei de usturoi

- sare dupa gust

-piper dupa gust

-1 legatura cimbru

-300 g cascaval

Carte Mod de preparare:

Cu ajutorul bunului Dumnezeu o sa pregatim impreuna vinete umplute cu carne ca la mama acasa. Ne dam la treaba!

O sa tai vinetele in doua, le voi scoate miezul, apoi le voi aseza in tava mare de la aragaz.

Dupa care ma voi duce in gradina, voi aduna putina ceapa verde, o voi spala bine si o voi taia marunt.

Intr-o oala pun putin ulei, adaug legumele si le voi cali cam 2-3 minute, nu foarte mult, dupa care o sa adaug si carnea tocata.

O condimentez cu sare si piper o las vreo 2 minute aproximativ dupa care pun si vinetele. Voi pune putin usturoi si rosiile.

Las totul sa se gateasca la foc mediu.

La final voi adauga putin marar. Apoi voi umple vinetele, iar pe deasupra voi pune putin cascaval.

Voi duce tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

Vreau sa spun ca aceasta mancare este super rapida si delicioasa.

Pentru mai multe retete marca Anita Cooking urmariti-ma si salvati reteta.

Intreaga reteta poate fi urmarita aici : 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: