Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Sarmale in Oala de Lut

Data:21-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Sarmale in oala de lut.

Ingrediente:

600 gr carne de porc

600 gr carne de vita

200 gr orez

150 gr pasta de rosii

2 cepe mari

Sare

Piper

Condimente pentru sarmale

Cimbru

750 gr bulion

3 foi de dafin

2 crengute de cimbru

2 verze murate.

Carte Mod de preparare:

Calim ceapa,apoi adaugam carnea,orezul,pasta de rosii si condimentam dupa gust si gata.

Impaturam sarmalele si le asezam in oala de lut pe fundul oalei am pus varza tocata,afumatura.

Punem peste ele bulionul, completam cu apa si dam sarmalele la cuptor pentru 1 ora și jumătate la 200 de grade.

Puteti vedea reteta video aici: 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: