Sarmale in oala de lut.
Ingrediente:
600 gr carne de porc
600 gr carne de vita
200 gr orez
150 gr pasta de rosii
2 cepe mari
Sare
Piper
Condimente pentru sarmale
Cimbru
750 gr bulion
3 foi de dafin
2 crengute de cimbru
2 verze murate.
Mod de preparare:
Calim ceapa,apoi adaugam carnea,orezul,pasta de rosii si condimentam dupa gust si gata.
Impaturam sarmalele si le asezam in oala de lut pe fundul oalei am pus varza tocata,afumatura.
Punem peste ele bulionul, completam cu apa si dam sarmalele la cuptor pentru 1 ora și jumătate la 200 de grade.
Puteti vedea reteta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Retete Recente
Sarmale in oala de lut. Ingrediente: 600 gr carne de porc 600 gr carne de vita 200 gr orez 150 gr pasta de rosii 2 cepe mari Sare Piper Condimente pentru sarmale Cimbru 750 gr bulion 3 foi ...
Fasole scăzută cu cârnați, o mâncare delicioasă, ieftină și la îndemâna oricui. Ingrediente: 500 g cârnați afumați 500 g fasole boabe uscată 1 ceapă mare 2-3 căței ...
Aripioare crocante stil KFC, cine le poate rezista? În zilele noastre, mulți dintre noi mai bine aleg un restaurant Fast-Food, în loc să-și găsească timp de gătit acasă. Sunt foarte popula ...
Rețeta de pulpă de miel la cuptor cu cartofi are o delicatețe aparte, fiind o rețetă cu care nu veți da greș. Încercați și voi să preparați pulpa de miel în acest mod, deoarece carnea răm& ...
Ingrediente -1 pui de 2 kg -ulei (aproximativ 100 ml) -sucul de la o lămâie -piper -boia -sare -vegeta -rozmarin Mod de preparare Vom spăla puiul bine, apoi îl lăsăm să se scu ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *