PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
8FEL
DESERTRuladă cu fulgi de cocos, un deliciu absolut! Fragedă și cu o savoare deosebită, pentru mine această ruladă este curcubeu pe cerul gurii! Poate că sunt subiectivă, deoarece ador fulgii de cocos, totuși puteți încerca și voi această rețetă rapidă și să-mi lăsați apoi părerea voastră în comentarii. Mult spor!
Ingrediente- -60 g de zahăr
- -400 g de biscuiți
- -4 linguri cacao
- -200 ml de lapte
- -180 g fulgi de cocos
- -170 g de unt (la temperatura camerei)
- -100 g zahăr pudră
- -1 linguriță esență de vanilie
Pentru început, vom mixa untul cu zahărul pudră. Adăugăm esența de vanilie și 3 linguri de lapte. Continuăm să mixăm, adăugăm fulgii de cocos și omogenizăm. Într-un alt bol vom pune biscuiții gata zdrobiți, zahărul, cacao și laptele călduț. Vom omogeniza, iar apoi vom întinde această compoziție pe o folie de plastic. Înfășurăm compoziția și pe deasupra cu folie de plastic și o întindem cu ajutorul unul tel. Apoi descoperim foaia de cacao și punem crema de cocos deasupra. O acoperim din nou cu folie (pe deasupra cremei) și o vom rula strâns cu ajutorul acesteia. Vom da apoi rulada la rece, iar la servire o vom presăra cu cocos pentru un aspect plăcut. Poftă bună!
Mai jos puteți accesa rețeta video:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *