Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Risotto cu Ciuperci, Parmezan și Unt

Data:19-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Risotto cu ciuperci, parmezan și unt – rețetă tradițională italiană de orez cremos, făcut acasă.

Ingrediente:

-300 g orez

-450 g ciuperci (boletus)

-120 ml vin alb

-150 g parmezan

-1 ceapă mare

-4 căței de usturoi

-1 l supă

-Sare

-Piper

-1 lingură de unt

Mod de preparare:

Puneți într-o oală puțin ulei, adăugați usturoiul tocat și ceapa; lăsați să se călească puțin, apoi adăugați ciupercile și lăsați-le și pe acestea la călit.

Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore.

După ce vinul s-a evaporat, adăugați orezul și supa, condimentați cu sare și piper, și lăsați să fiarbă la foc mediu, amestecând continuu.

La final, adăugați o lingură de unt și parmezanul, amestecați și gata!

Carte Sfat: Puteți adăuga și puțin pătrunjel.

Eu am omis această parte deoarece nu îi place micuței mele.

Sper să încercați rețeta și să urmăriți Anyta Cooking pentru mai multe rețete delicioase

Puteti vedea reteta videi aici: 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: