PREPARARE
20Gatire
20Timp total
40Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTRețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor!
Ingrediente- -75 g apă
- -10 g gelatină
- -150 g zahăr
- -150 g glucoză lichidă
- -150 g ciocolată albă
- -150 g lapte condensat
- -colorant alimentar la alegere

Puneți gelatina la hidratat în apă rece. Într-un vas puneți apa, zahărul și glucoza la fiert. Când incepe să fiarbă, trageți de pe foc și amestecați continuu până se dizolvă ingredientele. Adăugați ciocolata albă ruptă bucățele și amestecați până se topește în totalitate.
Scurgeți gelatina și adăugați-o peste compoziție, apoi amestecați energic. Lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Adăugați laptele condensat și colorantul, eu recomand tip gel. Amestecați bine. Glazura trebuie să aibă 30 de grade și tortul să fie congelat. Dupa ce glazurați tortul, vă recomand să îl lăsați la temperatura camerei, pentru aproximativ 3 ore.
Aveți mai jos rețeta video, să vă fie de folos!

Recenzii (3)
Recenzii
Lucia
26-07-2020
Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi boala ,cred in tine ca poti,asa cum poti face atitea lucruri minunate!
Anyta Cooking
21-08-2018
Ce frumos,va multumesc!!
Retegan ana
17-08-2018
Buna draga mea .incet incet coboara cite un anger pe pamint .face parte si tu.sa ai parte numai de sanatate ca sa ne mai incinti cu retetele tale .cu mare drag le primim si le folosim.
Retete Recente
Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...
Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! In ...
Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...
Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Ingrediente -200 gr de ciocolată albă -100 ml smântână pentr ...
Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...
Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Ingrediente -100 gr albușuri de ou( ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *