Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă ganache de ciocolată

Data:18-01-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

20

Gatire

10

Timp total

30

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

5

FEL

DESERT

Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este alegerea mea pricipală, atunci când doresc să umplu anumite prăjituri. Mult spor!

Ingrediente
  • -450 ml smântână pentru frișcă
  • -450 gr ciocolată 50 % cacao
  • -120 gr zahăr
  • -20 gr unt
  • – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)
Carte Mod de preparare

Într-o oală pe foc puneți smântâna pentru frișcă. Când aceasta dă în clocot, adăugați zahărul și ciocolata. Trageți apoi oala de pe foc și amestecați continuu până se topesc. Adăugați untul și amestecați energic. Lăsați crema la frigider peste noapte, sau cel putin 3 ore. Odată trecut acest timp, turnați smântâna pentru frișcă rece, peste ciocolată și mixati.

O să vă iasă o crema ganache de ciocolată super delicioasă! Salvați această rețeta, căci cu siguranță o să aveți nevoie de ea la o mulțime de prăjituri.

Dacă nu v-ați abonat încă la canalul meu de Youtube, vă invit să o faceți. Acolo veți găsi numeroase rețete care să vă inspire să gătiți cu drag și pasiune. Multă sănătate!

Puteți urmări mai jos rețeta video:

Carte

Recenzii (15)

Recenzii

Valeria Golea

16-03-2022

Mulțumesc Anyta pentru tot ceea ce faci , pentru rețetele minunate și delicioase , ești minunată , îți doresc numai bine și mult succes pe mai departe

Emilia Dobzeu

02-08-2020

Buna seara aceasta crema "ganache de ciocolata "se face si cu ciocolata alba ? Multumesc

AnytaCooking

31-07-2020

Multumesc frumos,pupici!!

Ana

28-07-2020

Minunate

Gyongyi

22-02-2020

Azi am sa incerc aceasta crema sper sa imi iasa.Multumesc inca o data ca fac parte din acest grup am foarte multe de învățat.!Mult succes in continuare!

Anyta Cooking

19-02-2020

Da da,va ajunge.

Florentina

15-02-2020

Bună, Anyta!Îmi ajunge crema aceasta pentru a umple un tort cu diametrul de 26 cm?

Olea

02-02-2020

Multumim doamna anyta pregatesc cu drag din rețetele dumnevoastra

Neacsu Ioana

13-12-2019

Buna dimineata.Ce creme folositi pentru trandafiri? Mulutmesc!

mates marcela

28-07-2019

Buna, Anyta esti minunata in tot ce faci, iti doresc numai bine si spor la toate.

Diana

27-07-2019

Foarte bine arată! Îmi puteți recomanda o smântâna pentru frisca din România? Multumesc!!

Valeria Heres

27-02-2019

Multumesc Anyta pentru tot ce faci!...esti minunata!

Lili

13-02-2019

Sunt atat de frumoase si invitante retetele dumneavoastra ca abia astept sa mai incerc.Multumim frumos!

Alexandrescu Manuela

11-02-2019

Grazie Anita grazie

Mariana Velea

28-01-2019

Am sa incerc rețeta dumneavoastra la cremă de zahar ars.Mie nu mia iesit niciodată. Sunt tare mulțumită de rețetele dumneavoastra. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

CREMA DE UNT CU CIOCOLATA (Buttercream pt umplut si decorat)cu doar 4 ingrediente by Anyta Cooking

  Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...

Vezi reteta
GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking

Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! In ...

Vezi reteta
Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking

Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...

Vezi reteta
Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking

Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Ingrediente -200 gr de ciocolată albă -100 ml smântână pentr ...

Vezi reteta
Cremă caramel cu frișcă

Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...

Vezi reteta
Cremă de bezea elvețiană cu unt

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Ingrediente -100 gr albușuri de ou( ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: