PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTCremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este alegerea mea pricipală, atunci când doresc să umplu anumite prăjituri. Mult spor!
Ingrediente- -450 ml smântână pentru frișcă
- -450 gr ciocolată 50 % cacao
- -120 gr zahăr
- -20 gr unt
- – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)

Într-o oală pe foc puneți smântâna pentru frișcă. Când aceasta dă în clocot, adăugați zahărul și ciocolata. Trageți apoi oala de pe foc și amestecați continuu până se topesc. Adăugați untul și amestecați energic. Lăsați crema la frigider peste noapte, sau cel putin 3 ore. Odată trecut acest timp, turnați smântâna pentru frișcă rece, peste ciocolată și mixati.
O să vă iasă o crema ganache de ciocolată super delicioasă! Salvați această rețeta, căci cu siguranță o să aveți nevoie de ea la o mulțime de prăjituri.
Dacă nu v-ați abonat încă la canalul meu de Youtube, vă invit să o faceți. Acolo veți găsi numeroase rețete care să vă inspire să gătiți cu drag și pasiune. Multă sănătate!
Puteți urmări mai jos rețeta video:

Recenzii (15)
Recenzii
Valeria Golea
16-03-2022
Mulțumesc Anyta pentru tot ceea ce faci , pentru rețetele minunate și delicioase , ești minunată , îți doresc numai bine și mult succes pe mai departe
Emilia Dobzeu
02-08-2020
Buna seara aceasta crema "ganache de ciocolata "se face si cu ciocolata alba ? Multumesc
AnytaCooking
31-07-2020
Multumesc frumos,pupici!!
Ana
28-07-2020
Minunate
Gyongyi
22-02-2020
Azi am sa incerc aceasta crema sper sa imi iasa.Multumesc inca o data ca fac parte din acest grup am foarte multe de învățat.!Mult succes in continuare!
Anyta Cooking
19-02-2020
Da da,va ajunge.
Florentina
15-02-2020
Bună, Anyta!Îmi ajunge crema aceasta pentru a umple un tort cu diametrul de 26 cm?
Olea
02-02-2020
Multumim doamna anyta pregatesc cu drag din rețetele dumnevoastra
Neacsu Ioana
13-12-2019
Buna dimineata.Ce creme folositi pentru trandafiri? Mulutmesc!
mates marcela
28-07-2019
Buna, Anyta esti minunata in tot ce faci, iti doresc numai bine si spor la toate.
Diana
27-07-2019
Foarte bine arată! Îmi puteți recomanda o smântâna pentru frisca din România? Multumesc!!
Valeria Heres
27-02-2019
Multumesc Anyta pentru tot ce faci!...esti minunata!
Lili
13-02-2019
Sunt atat de frumoase si invitante retetele dumneavoastra ca abia astept sa mai incerc.Multumim frumos!
Alexandrescu Manuela
11-02-2019
Grazie Anita grazie
Mariana Velea
28-01-2019
Am sa incerc rețeta dumneavoastra la cremă de zahar ars.Mie nu mia iesit niciodată. Sunt tare mulțumită de rețetele dumneavoastra. Va multumesc!
Retete Recente
Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...
Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! In ...
Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...
Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Ingrediente -200 gr de ciocolată albă -100 ml smântână pentr ...
Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...
Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Ingrediente -100 gr albușuri de ou( ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *