PREPARARE
30Gatire
30Timp total
60Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
10FEL
DESERT- 700 g brânză de vaci
- 5 ouă
- 180 g zahăr pudră
- 200 g smântână
- 125 g unt
- 1/2 pliculeț praf de copt
- 1 lămâie
- esență de vanilie
- 6-7 linguri făină
Mod de preparare blat:
Batem albușurile spumă cu zahărul. Adăugăm gălbenușurile unul câte unul. Turnăm untul topit și răcit. Amestecăm bine, apoi punem brânza sfărâmată, smântâna, esență de vanilie după gust, coaja rasă de lămâie și praful de copt. Adaugăm făina (cele 6-7 linguri), până obținem o compoziție asemănătoare de smântâna groasă.
Ungem o tavă de dimensiunile 25/30 cm, cu puțin unt, tapetează-o cu hârtie de copt și apoi vom turna în ea compoziția. Aveți nevoie de o tavă de calitate bună la un preț acceptabil? Vizitați magazinul nostru! AICI puteți găsi tava cu dimensiunile recomandate.
Lăsăm prăjitura cu brânză dulce la cuptor, aproximativ 45 de minute, la 160 de grade. După ce s-a răcit puțin, o puteți porționa. ATENȚIE! Dacă doriți, puteți prepara și prăjitură cu brânză dulce și stafide, doar că la început stafidele se pun în esența de rom. Apoi acestea se adaugă împreună cu coaja rasă de lămâie.
Până la următoarea rețetă, vă doresc toate cele bune și spor la treabă! Puteți să vă uitați peste produsele noastre din magazinul online: dați click AICI, și veți găsi o mulțime de ingrediente, ustensile, tăvi și aparaturi, care pe lângă că vă vor ușura munca, se găsesc și la prețuri foarte bune!
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *