Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Negresă cu Nuci și Nutella - Anyta Cooking

Data:16-05-2020

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

40

Gatire

40

Timp total

80

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

20

FEL

DESERT

Negresă cu Nuci si Nutella este un desert perfect pentru orice ocazie, fiind un adevărat răsfăț culinar .

Blatul pufos, ușor crocant în combinație cu nucile, glazură cremoasă și căpșunile, sunt o combinație perfectă. Este o rețetă foarte ușoară și rapidă. Sper să încercți și voi rețeta. Mult spor!

Ingrediente

Blat negresă:

  • 300 gr făină
  • 2 ouă
  • 50 gr cacao pudră
  • 120 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 240 ml lapte
  • 220 gr nuci bucăți

Decor:

  • 250 gr nutella
  • căpșuni
  • ciocolată
Mod de preparare

Carte Mod de preparare blat negresă cu nuci:
Înainte de toate, vom cântări ingredientele cu ajutorul cântarului de bucătărie, pentru a obține cantități exacte și a nu da greș.

Vom pune ouăle în bolul mixerului, vom adăuga zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat și vom începe să mixăm, până când ouăle își vor dubla volumul. Punem apoi uleiul, laptele și amestecăm cu spatula. Se pune praful de copt peste făină și vom amesteca bine. Cernem apoi făina și cacao, cu ajutorul unei site, peste compoziția deja formată. Amestecăm cu miscări circulare, până integrăm bine în aluat toate ingredientele. Se adaugă nucile și continuăm să amestecăm.

Într-o tavă cu diametrul de 35X25 vom pune negresa și o vom introduce în cuptorul preîncălzit (la 150 de grade) pentru 30-35 minute. Apoi vom lăsa prăjitura la răcit.

Decor:
Încălzim nutella în cuptorul cu microunde și o vom turna peste negresă. Dacă nu aveți nutella puteți face și o glazură de ciocolată. Întindem bine nutella cu o spatulă, în timp ce savurăm mirosul delicios al prăjiturii. Lăsăm negresa pentru jumătate de ora pentru a se întări nutella. După acest timp, porționăm negresa în pătrate. Puteți folosi cuțitul Anyta Cooking, deoarece este foarte util la tăierea tuturor tipurilor de prăjituri.

Pentru decorarea negresei vom folosi, pe lângă glazura de nutella și căpșuni. Dacă nu le vom tăia frunza. ele vor da un aspect mai plăcut acestei prăjituri. Cu ajutorul spray-ului cu gelatină vom da un luciu aparte căpșunilor, pe care le-am tăiat înainte în jumate. Apoi vom decora negresa cu puțină ciocolată topită.

Poftă bună!

Puteti vedea rețeta video mai jos:

Carte

Recenzii (18)

Recenzii

AnytaCooking

13-11-2020

Multumesc draga mea!!!

AnytaCooking

13-11-2020

Va multumesc frumos doamnele mele frumoase!!!!Pupici!!!

Secăreanu Natalia

26-09-2020

Arată foarte bine! Mulțumesc mult pentru rețetă!

Ionela

26-09-2020

Ff rapida da facut si foarte gustoasa. Multumesc pt reteta

Ana-maria

04-08-2020

Am aruncat un ochi pe retete,Doamne m-au inebunit,ma apuc de gatit prajituri mai des,ma fac cat casa poporului dar trebuie sa incerc retetele astea

CHIRIȚĂ LOREDANA

24-07-2020

SUPER ARATĂ SUPER PUFOASĂ!

Mioara Demsorean

10-07-2020

Super reteta, multumesc

Florina Birca

10-07-2020

Arată super bine

Cătălina

10-07-2020

Cel mai bun desert☺ rapid,gustos și sănătos ☺❤

Corina

28-06-2020

Va multumesc frumos pt retete. O duminica placuta va doresc

coman elena ramona

28-06-2020

Delicioasă

Carmen

27-06-2020

Arata fenomenal si user de facut !

Marcela

27-06-2020

Trebuie să o fac si eu...imi place mult

27-06-2020

Arată f f bine am să o fac si eu

Nedelea Lazarica

27-06-2020

Super faina dar cred ca este si foarte buna am sa o incerc si eu pt ziua mea de nastere

Petrisor Dalia

27-06-2020

Arată foarte bine,,am probat multe prăjituri din Rețetele Tale și mi-a plăcut foarte mult !!

Mariana

13-06-2020

Imi place la nebunie negresa,dar aceasta cu nutela cred ca e deosebita.Arata nemaipomenit,deja mi s a facut pofta!

Corina

23-05-2020

Frumos cred ca si gustoasa am sa incerc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Cozonac Pufos cu Smantana si Cacao

Salvează acum această rețetă de cozonac pufos cu smântână, nucă, cacao și rahat dulce! Această rețetă în opinia mea este cea mai bună, cozonacii ies foarte pufoși, aromați, se rup f ...

Vezi reteta
PRĂJITURĂ KRANTZ CU NUCI - ANYTA COOKING

Prajitura Krantz cu nuci este usor de pregatit, are blaturi de bezea cu nucă măcinată, o crema de gălbenușuri cu unt și vanilie, iar deasupra un krantz delicios (nuci caramelizate). Este un deliciu ap ...

Vezi reteta
Prajitură RozAnyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking este o prajitură specială, răcoritoare și se topește în gură. Într-o dimineață m-am trezit si mă uitam spre cer din camera mea și ...

Vezi reteta
Prăjitura CARAMELINA cu ciocolată și caramel by Anyta Cooking

Prăjitura Caramelina, o savoare de nedescris! Această prăjitură rafinată a luat naștere din iubire față de dulce, întotdeauna am adorat caramelul, iar soțul meu ciocolata. Atunci am zis să &icir ...

Vezi reteta
RULOURI CU CREMĂ DE VANILIE - Anyta Cooking

Rulouri cu cremă de vanilie, o bunătate de pe vremea bunicii! Acestea se fac dintr-un aluat crocant, cornetele putând fi umplute cu diferite creme dulci după preferința fiecăruia (de vanilie, ci ...

Vezi reteta
Prajitură cu brânză dulce și cacao - Anyta Cooking

Prăjitura cu brânză dulce și cacao este un adevărat deliciu. Aceasta are glazură de ciocolată și o textură foarte cremoasă. Parfumul ei dulce, cu note de cacao și coajă de portocale, mă face să ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: