Langoși cu smântână, brânză și dulceață ca la mama acasa,din aluat de paine.
Ingrediente aluat:
30 ml ulei de măsline
220 ml apă călduță
1 linguriță de zahăr
5 gr drojdie uscata
420 gr făină albă
2 lingurițe sare
Ulei pentru prăjit
Brânză
Smântână
Dulceață
Eu am făcut porție dublă.
Mod de preparare:
Haideți să pregătim împreună cei mai buni langoși.
Așa ne făcea mama când eram mici, din aluat dospit.
Treaba este cât se poate de simpla.
Facem un aluat de pâine, frământăm până când obținem un aluat elastic.
După ce aluatul a crescut frumos, începem să prăjim langoșii în ulei încins, pe ambele părți.
Pentru a forma langoșii cât mai bine, întotdeauna eu imi ud mâinile în apă.
Îi putem servi în trei variante. A treia mie îmi place cel mai mult.
Prima este langoș cu smântână și cașcaval.
A doua, langosi cu dulceasa si a treia, preferata mea, langosi umpluti cu cascaval.
Asa de simplu puteti sa pregatiti si voi niste langosi pufosi si deliciosi chiar la voi acasa.
Sper ca ti-a placut reteta mea de langosi.
Pana la urmatoarea reteta fiti bineguvanteati cu toti si pa, pa! Pupici!
Reteta video o puteti urmari aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *