Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ficăței de Pui cu Sos de Ceapă

Data:05-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Ficăței de pui cu sos de ceapă, super fragezi și aromați, așezați pe pat de mămăligă și mujdei de usturoi, un deliciu!

Ingrediente:

700 gr ficat de pui

1 ceapă mare

Sare

Piper

Vegeta de casă

2 linguri sos de roșii

Apă cât să-i acopere

1 legătură pătrunjel

Mămăligă:

1 l apă

600 gr făină de mălai

1/2 lingură de sare

Carte Mod de preparare:

Curățăm ficățeii și îi tăiem pe jumătate, apoi îi spălăm foarte bine.

Într-o oală călim o ceapă, apoi adăugăm ficatul și condimentăm după gust cu sare, piper, vegeta de casă și adăugăm apă cât să îi acopere.

Apoi lăsăm la fiert, focul să fie mediu spre mic, timp de 30 de minute, amestecând din când în când.

La final adăugăm pătrunjelul și gata.

Separat facem mămăliga, și gata!

Sper să încercați și voi această rețetă delicioasă.

Intreaga reteta poate fi urmarita aici : 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: