Ficăței de pui cu sos de ceapă, super fragezi și aromați, așezați pe pat de mămăligă și mujdei de usturoi, un deliciu!
Ingrediente:
700 gr ficat de pui
1 ceapă mare
Sare
Piper
Vegeta de casă
2 linguri sos de roșii
Apă cât să-i acopere
1 legătură pătrunjel
Mămăligă:
1 l apă
600 gr făină de mălai
1/2 lingură de sare
Mod de preparare:
Curățăm ficățeii și îi tăiem pe jumătate, apoi îi spălăm foarte bine.
Într-o oală călim o ceapă, apoi adăugăm ficatul și condimentăm după gust cu sare, piper, vegeta de casă și adăugăm apă cât să îi acopere.
Apoi lăsăm la fiert, focul să fie mediu spre mic, timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
La final adăugăm pătrunjelul și gata.
Separat facem mămăliga, și gata!
Sper să încercați și voi această rețetă delicioasă.
Intreaga reteta poate fi urmarita aici :
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *