Fasole scăzută cu cârnați, o mâncare delicioasă, ieftină și la îndemâna oricui.
Ingrediente:
500 g cârnați afumați
500 g fasole boabe uscată
1 ceapă mare
2-3 căței de usturoi
2 morcovi
1 rădăcină de păstârnac
1 rădăcină de pătrunjel
Ulei
Sare, piper
4 foi de dafin
500 ml suc de roșii
Apă cât să acoperim
1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Haideți să pregătim împreună o fasole scăzută cu cârnați afumat ca la mama acasă.
Se pregătește foarte ușor și este super delicioasă!
Într-o oală punem puțin ulei, adăugăm toate legumele și le călim, apoi adăugăm fasolea care am ținut-o la înmuiat peste noapte și am opărit-o.
Turnăm peste fasole sosul de roșii, apa, câteva foi de dafin, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba cam o ora aproximativ la foc mediu pana cand fasolea este fiarta.
La final adaugam carnațul prajit pe ambele parti, usturoiul razuit, o mana de patrunjel verde si gata!
Uite asa am obtinut o mancare de fasole scazuta cu carnați super delicioasa si apetisanta.
Daca ti-a placut reteta, salveaza-o pentru a o avea la indemana, distribui-o cu prietenii si urmareste Anita Cooking pentru mai multe retete delicioase. Fiti binecuvantati! Pa, pa!
Reteta video o puteti urmari aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *