Dorada la tigaie, cu sos de usturoi și pătrunjel, așezată pe pat de cartofi natur – un deliciu!
Ingrediente:
-1 doradă (puteți folosi și alt tip de pește gen biban etc)
-Sare, după gust
Sos:
-150 ml ulei
-1 căpățână de usturoi
-1 legătură de pătrunjel
-1 lingură oțet de mere
Mod de preparare:
Am spălat bine peștele și l-am tăiat pe jumătate, apoi l-am condimentat bine pe ambele părți.
Într-o tigaie, am pus puțin ulei și am prăjit peștele la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte, cu capacul pus pe tigaie.
Separat, am pregătit sosul: am pus într-o tigaie uleiul și am adăugat usturoiul.
L-am lăsat să se prăjească puțin, după care am adăugat și pătrunjelul.
În acel moment, am și închis focul, am pus oțetul și am mai amestecat un minut în sos.
Între timp, am fiert cartofii tăiați cubulețe.
Separat, am făcut un sos delicios cu usturoi, ulei, pătrunjel și sare, pe care l-am turnat peste cartofi și gata.
Am așezat cartofii într-o farfurie, peste ei peștele și am turnat sosul de usturoi peste pește. A ieșit un deliciu!
Sper să încercați această rețetă minunată.
Pentru mai multe rețete delicioase, urmăriți Anyta Cooking.
Pupici!
Puteti vedea reteta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *