Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Dorada la Tigaie

Data:13-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Dorada la tigaie, cu sos de usturoi și pătrunjel, așezată pe pat de cartofi natur – un deliciu!

dorada la tigaie

Ingrediente:

-1 doradă (puteți folosi și alt tip de pește gen biban etc)

-Sare, după gust

Sos:

-150 ml ulei

-1 căpățână de usturoi

-1 legătură de pătrunjel

-1 lingură oțet de mere

Carte Mod de preparare:

Am spălat bine peștele și l-am tăiat pe jumătate, apoi l-am condimentat bine pe ambele părți.

Într-o tigaie, am pus puțin ulei și am prăjit peștele la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte, cu capacul pus pe tigaie.

Separat, am pregătit sosul: am pus într-o tigaie uleiul și am adăugat usturoiul.

L-am lăsat să se prăjească puțin, după care am adăugat și pătrunjelul.

În acel moment, am și închis focul, am pus oțetul și am mai amestecat un minut în sos.

Între timp, am fiert cartofii tăiați cubulețe.

Separat, am făcut un sos delicios cu usturoi, ulei, pătrunjel și sare, pe care l-am turnat peste cartofi și gata.

Am așezat cartofii într-o farfurie, peste ei peștele și am turnat sosul de usturoi peste pește. A ieșit un deliciu!

Sper să încercați această rețetă minunată.

Pentru mai multe rețete delicioase, urmăriți Anyta Cooking.

Pupici!

Puteti vedea reteta video aici: 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: