Cu aceasta rețetă de cremă de zahăr ars cu siguranță nu vei da greș! O fac mereu în acest mod și iese de fiecare dată foarte delicioasă! Încearc-o și tu și lasă-mi în comentarii părerea ta. Mult spor!
Ingrediente- -1 l lapte
- -8 ouă
- -7 linguri zahăr
- -5 linguri zahăr pentru caramelizat
- -2 plicuri zahăr vanilat

Pentru început eu caramelizez zahărul pe foc și îl dau de jur împrejurul oalei (am folosit o tavă de cozonac). Apoi încălzesc laptele. Bat foarte bine ouăle cu zahărul si zahărul vanilat. După adaug laptele, mai bat compozitia 2 minute și apoi o pun în tava cu zahărul caramelizat.
Voi pune tava cu compoziția de cremă de zahăr ars, intr-o altă tava mai mare cu apă caldă și le voi da la cuptor la temperatura de 165 de grade, pentru aproximativ o oră. Voi lăsa apoi crema la rece, timp de aproximativ 2 ore, după o voi răsturna pe un platou.
Poftă bună! Așa-i că arată delicios?
Pentru mai multe rețete delicioase și creative, vă invit să vă abonați la canalul meu de Youtube și totodată mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook. Dacă doriți produse de calitate superioară la un preț avantajos, vă sugerez să accesați magazinul meu online și nu veți fi dezamăgiți. O zi frumoasă vă doresc! Vă îmbrățișez cu drag!
Puteți urmări mai jos și rețeta video:

Recenzii (25)
Recenzii
AnytaCooking
31-07-2020
Pupici!!
Rodica
26-07-2020
Si eu fac aceasta reteta dar,o coc direct in cuptor nu o pun intrun vas cu apa.O sa incerc si reteta aceasta.Multumesc !
25-07-2020
Delicios
25-07-2020
Toate sînt foarte bune
25-07-2020
Eu am facu
25-07-2020
arată super o să o prepar
SAGIDE MEHMET
13-05-2020
Da imi place foarte mult si va doresc mult succes.
11-05-2020
Delicioasa! Am reușit și eu sa o fac ✌️✌️
10-05-2020
De cand ma pregatesc sa incerc aceasta reteta,cred ca e timpul...arata atat de bine....
Iacob
10-05-2020
Exact asa o fac si eu numai ca nu am folosit tava de cozonac . O idee excelenta. Multumesc Anunță.
10-05-2020
Este periculos de buna, nu te opresti din mâncat.
10-05-2020
Arata super
Muntean-Bogdan Carmen
07-09-2019
Foarte frumos ,mulțumesc ptr.retetele pe care le postati.
Gradinariu Georgeta
24-03-2019
Cum pot avea setul de ornat torturi cel mai buon eu sint in Italia il pot avea si pot sa-l platesc cind primesc pachetul?
Neatu Livia
24-03-2019
Crema este suoerrrrr!
Zaharia Viorica
24-03-2019
O faceam si eu in tinerete pentru copii... Acum o sa o fac cu placere pentru nepoti. Multumesc mult pentru retete!
Maia
26-01-2019
Crema este foarte delicioasa
Maia
26-01-2019
Este foarte delicioasa
Anyta Cooking
22-01-2019
da da
María stefan
21-01-2019
Sint perfect retetele tele imi place f. mult am sa Le incerc pe toate
Elena Vlaicu
20-01-2019
Imi place f mult această rețetă de crema de zahar ars mai ales cum arata după ce a fost terminată Felicitări!
Todor maria
20-01-2019
Ador retetele
Todor maria
20-01-2019
Îmi place
Elena
18-01-2019
Foarte delicios ❤️
carmen
11-01-2019
mege si in tava de sticla?
Retete recomandate
Retete Recente
Salvează acum această rețetă de cozonac pufos cu smântână, nucă, cacao și rahat dulce! Această rețetă în opinia mea este cea mai bună, cozonacii ies foarte pufoși, aromați, se rup f ...
Prajitura Krantz cu nuci este usor de pregatit, are blaturi de bezea cu nucă măcinată, o crema de gălbenușuri cu unt și vanilie, iar deasupra un krantz delicios (nuci caramelizate). Este un deliciu ap ...
Prajitura Rozanyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking este o prajitură specială, răcoritoare și se topește în gură. Într-o dimineață m-am trezit si mă uitam spre cer din camera mea și ...
Prăjitura Caramelina, o savoare de nedescris! Această prăjitură rafinată a luat naștere din iubire față de dulce, întotdeauna am adorat caramelul, iar soțul meu ciocolata. Atunci am zis să &icir ...
Rulouri cu cremă de vanilie, o bunătate de pe vremea bunicii! Acestea se fac dintr-un aluat crocant, cornetele putând fi umplute cu diferite creme dulci după preferința fiecăruia (de vanilie, ci ...
Prăjitura cu brânză dulce și cacao este un adevărat deliciu. Aceasta are glazură de ciocolată și o textură foarte cremoasă. Parfumul ei dulce, cu note de cacao și coajă de portocale, mă face să ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *