PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTRețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor!
Ingrediente- -200 gr de ciocolată albă
- -100 ml smântână pentru frișcă
- -30 gr unt cu 82% grăsime
- -50 ml smântână pentru frișcă RECE la final pentru a mixa
Ciocolata albă trebuie să fie de calitate, cu conținut mare de cacao, astfel că vă recomand ciocolata Callebaut, pe care puteți comanda din magazinul meu online. Smântână vă recomand să folosiți LaDorna.
Eu folosesc crema ganache de ciocolată albă în combinație cu fructe de pădure, citrice, etc. Merge foarte bine pentru umplut torturi, cât și pentru decor. Am folosit-o de nenumărate ori și întotdeauna am avut rezultate minunate.
Din cantitatea de ingrediente menționată de mine puteți umple un tort cu diametrul de 14 cm, iar dacă doriți să faceți unul mai mare, dublați cantitățile.
Puteți urmări rețeta video mai jos:
Dacă nu v-ați abonat până acum la canalul meu de Youtube, vă încurajez să o faceți și de asemenea, vă aștept să intrați în grupul meu de Facebook. Acolo veți găsi numeroase gospodine, care mai de care mai talentate și pline de idei, când vine vorba de arta culinară, care vă pot motiva prin postările lor, sau puteți fii chiar dumneavoastră o sursă de inspirație pentru alții.
Pentru mai multe ingrediente de calitate cât și ustensile, menite să vă ușureze munca în bucătărie, puteți accesa magazinul meu online, unde veți găsi o varietate largă de produse la prețuri avantajoase!
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *