Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă de bezea elvețiană cu unt

Data:15-03-2019

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

20

Gatire

10

Timp total

30

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

5

FEL

DESERT

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor!

Ingrediente
  • -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
  • -200 g zahăr
  • -1 lingură zeamă de lămâie
  • -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)
Carte Mod de preparare

Punți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.

Puteți urmări rețeta video mai jos:

Carte

Recenzii (16)

Recenzii

Ileana

22-12-2021

Multumesc mi-a reusit este foarte buna Craciun Fericit

Victoria

10-09-2020

Chiar e super rețeta Anyta ! Multumesc frumos !

Culina

27-09-2019

Multjmesc frumos pentru retete

Elena

21-09-2019

Multumesc frumos pentru reteta!

Adriana Fehet

21-09-2019

Mulțumesc mult Anyta . Imi e de mare folos .

Nastase

21-09-2019

Mulțumesc pentru rețetă

Marinela

21-09-2019

Superb...

Mariana Bordea

17-04-2019

Mii de mulțumiri pentru rețetă am să încerc să o fac desi este pentru prima dată. Sunteți foarte drăguță Când o să am posibilitate, a-si dori să -mi comand setul de 38 duze si platoul rotativ,dar momentan nu se poate Cu drag! .

Dorina Oprea

25-03-2019

Draga Anita arata extraordinar si cu siguranta am sa o incerc curand.

Heljiu Ileana

23-03-2019

Multumesc mult!Toate rețetele sunt deosebite!

Marinela

23-03-2019

Multumesc frumos !

Mariana

23-03-2019

Super

Florentina

23-03-2019

Mulțumesc mult chiar îmi doream aceste rețete

Lacramioara Nistor

23-03-2019

Multumiri si suces in continuare.

Eva Dongo

23-03-2019

Multumesc frumos pentru reteta am să-l fac si eu .Mult succes in continuare si astept sa mai imi scrii retete noi .O zi minunata

Emilia Gânj

23-03-2019

Mulțumesc pentru rețetă, sunt foarte mulțumită de ele . O zi frumoasă, și aștept multe alte rețete minunate.E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

CREMA DE UNT CU CIOCOLATA (Buttercream pt umplut si decorat)cu doar 4 ingrediente by Anyta Cooking

  Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...

Vezi reteta
GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking

Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! In ...

Vezi reteta
Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking

Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...

Vezi reteta
Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking

Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Ingrediente -200 gr de ciocolată albă -100 ml smântână pentr ...

Vezi reteta
Cremă caramel cu frișcă

Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...

Vezi reteta
Cremă de bezea elvețiană cu unt

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Ingrediente -100 gr albușuri de ou( ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: