PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTCrema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor!
Ingrediente- -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
- -200 g zahăr
- -1 lingură zeamă de lămâie
- -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)

Punți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.
Puteți urmări rețeta video mai jos:

Recenzii (16)
Recenzii
Ileana
22-12-2021
Multumesc mi-a reusit este foarte buna Craciun Fericit
Victoria
10-09-2020
Chiar e super rețeta Anyta ! Multumesc frumos !
Culina
27-09-2019
Multjmesc frumos pentru retete
Elena
21-09-2019
Multumesc frumos pentru reteta!
Adriana Fehet
21-09-2019
Mulțumesc mult Anyta . Imi e de mare folos .
Nastase
21-09-2019
Mulțumesc pentru rețetă
Marinela
21-09-2019
Superb...
Mariana Bordea
17-04-2019
Mii de mulțumiri pentru rețetă am să încerc să o fac desi este pentru prima dată. Sunteți foarte drăguță Când o să am posibilitate, a-si dori să -mi comand setul de 38 duze si platoul rotativ,dar momentan nu se poate Cu drag! .
Dorina Oprea
25-03-2019
Draga Anita arata extraordinar si cu siguranta am sa o incerc curand.
Heljiu Ileana
23-03-2019
Multumesc mult!Toate rețetele sunt deosebite!
Marinela
23-03-2019
Multumesc frumos !
Mariana
23-03-2019
Super
Florentina
23-03-2019
Mulțumesc mult chiar îmi doream aceste rețete
Lacramioara Nistor
23-03-2019
Multumiri si suces in continuare.
Eva Dongo
23-03-2019
Multumesc frumos pentru reteta am să-l fac si eu .Mult succes in continuare si astept sa mai imi scrii retete noi .O zi minunata
Emilia Gânj
23-03-2019
Mulțumesc pentru rețetă, sunt foarte mulțumită de ele . O zi frumoasă, și aștept multe alte rețete minunate.E
Retete Recente
Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...
Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! In ...
Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...
Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Ingrediente -200 gr de ciocolată albă -100 ml smântână pentr ...
Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...
Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Ingrediente -100 gr albușuri de ou( ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *