PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERTCrema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor!
Ingrediente- -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
- -200 g zahăr
- -1 lingură zeamă de lămâie
- -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)
Punți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.
Puteți urmări rețeta video mai jos:
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *