Ingrediente:
-1 ardei roșu
-1 ceapă mare
-1 bucată țelină
-1 rădăcină pătrunjel
-5 litri apă
-Sare
-Piper
-1 legătură leuștean
-3 gălbenușuri
-3 linguri smântână grasă
-1 cană borș
Perișoare:
1 kg carne de vită/porc (tocată)
2 ouă
1 lingură griș
50 gr orez
Sare
Piper.
Ciorbă de perișoare , o reteta extraordinara !
Am pregatit reteta cu Multa iubire, sper sa va placa si sa dati un lke si sa distrbuiti , va iubesc !
Mod de preparare:
Azi va arat cum se face reteta adevarata de ciorba de perisoare, iar la final voi revela secretul pe care doar gospodinele adevarate il stiu.
Intr-o oala punem uleiul de floare a soarelui, adaugam legumele si le calim vreo 2 minute.
Peste legume am pus putina sare si am adaugat vreo 5 litri de apa.
Apoi am lasat ciorba sa fiarba vreo 15 minute.
In acest timp am pregatit compozitia de perisoare, peste carne am pus 2 oua, orezul, o lingura de gris, sare si piper dupa gust si am framantat totul foarte bine.
Am format perisoarele cat mai rotunde, dupa care le-am introdus in supa si le-am lasat sa mai fiarba inca vreo 15 minute aproximativ la foc mediu.
Intre timp am pregatit un dressing, peste 3 galbenusuri am pus 3 linguri de smantana si am omogenizat totul foarte bine.
Am luat cateva polonice din ciorba si le-am pus peste smantana si galbenusuri. Apoi am turnat dressingul peste ciorba.
Am mai aducat o legatura de leustean, sare si putin piper dupa gust plus o cana de bors.
Sotul meu mi-a dat nota 10. Tu ce nota-mi dai? Daca ti-a placut receta salveaza-o asa o ai la indemana. Pana la urmatoare, fiti binecuvantati! Pa, pa!
Puteti vedea reteta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Retete Recente
CIORBA DE SPANAC CU OUĂ INTEGRI Bună, dragele mele! M-am gândit să împărtășesc cu voi rețeta ciorbei mele de spanac, această rețetă o am de la mama și este preferata copiilor. M ...
Ciorbă de perișoare , o reteta extraordinara ! Am pregatit reteta cu Multa iubire, sper sa va placa si sa dati un lke si sa distrbuiti , va iubesc ! Mod de preparare: Azi va arat cum se ...
Ingrediente - 1,200 kg oase de vita - 1,500 burta prefiarta - 1 lingura mare de boabe de piper negru - 5 L apa rece,plus pentru completare. - Sare dupa gust - Piper după gust - 2 cepe - 2 mo ...
Ciorba de văcuță este o rețetă clasică, cu multe legume și carne de vita. Tipic ardelenească, poate să conțină orice fel de legume, având multe, multe vitamine. Este una dintre cele mai sănătoas ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *