Ciorbă de perișoare , o reteta extraordinara !
Ingrediente:
-1 ardei roșu
-1 ceapă mare
-1 bucată țelină
-1 rădăcină pătrunjel
-5 litri apă
-Sare
-Piper
-1 legătură leuștean
-3 gălbenușuri
-3 linguri smântână grasă
-1 cană borș
Perișoare:
1 kg carne de vită/porc (tocată)
2 ouă
1 lingură griș
50 gr orez
Sare
Piper.
Am pregatit reteta cu Multa iubire, sper sa va placa si sa dati un lke si sa distrbuiti , va iubesc !
Mod de preparare:
Azi va arat cum se face reteta adevarata de ciorba de perisoare, iar la final voi revela secretul pe care doar gospodinele adevarate il stiu.
Intr-o oala punem uleiul de floare a soarelui, adaugam legumele si le calim vreo 2 minute.
Peste legume am pus putina sare si am adaugat vreo 5 litri de apa.
Apoi am lasat ciorba sa fiarba vreo 15 minute.
In acest timp am pregatit compozitia de perisoare, peste carne am pus 2 oua, orezul, o lingura de gris, sare si piper dupa gust si am framantat totul foarte bine.
Am format perisoarele cat mai rotunde, dupa care le-am introdus in supa si le-am lasat sa mai fiarba inca vreo 15 minute aproximativ la foc mediu.
Intre timp am pregatit un dressing, peste 3 galbenusuri am pus 3 linguri de smantana si am omogenizat totul foarte bine.
Am luat cateva polonice din ciorba si le-am pus peste smantana si galbenusuri. Apoi am turnat dressingul peste ciorba.
Am mai aducat o legatura de leustean, sare si putin piper dupa gust plus o cana de bors.
Sotul meu mi-a dat nota 10. Tu ce nota-mi dai? Daca ti-a placut receta salveaza-o asa o ai la indemana. Pana la urmatoare, fiti binecuvantati! Pa, pa!
Puteti vedea reteta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *