Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Data:24-07-2021

Postat de Anyta Cooking

PREPARARE

40

Gatire

20

Timp total

60

Bucatarie

ROMANEASCA

PORTII

12

FEL

DESERT

Cheesecake fără coacere cu afine, un cheesecake super cremos, delicios și fără gelatină! Acest cheesecake fără coacere cu ciocolată albă, afine și cremă de zmeură se pregateste foarte usor, este numai bun pentru ocazii speciale, cât și pentru a te îndulci într-o zi de vară! Încercați și voi această rețetă și nu veți regreta! Mult spor!

Ingrediente

BLAT DE BISCUIȚI

  • – Tava detașabilă 25 cm diametru
  • – 250 gr de biscuiți
  • – 75 gr unt topit

CREMĂ CIOCOLATĂ ALBĂ

  • – 300 gr cremă de brânză
  • – 1 lingurita pudra vanilie
  • – 50 gr lapte condensat
  • – 200 gr ciocoata alba topita
  • – 300 ml smantana pt frisca

PIURE DE AFINE

  • -. 120 gr de afine
  • – 25 ml suc sau zeama de lamaie
  • – 50 gr zahar

Carte CREMA DE AFINE:

  • – 200 gr crema de branza philadelfia
  • – 50 gr lapte condensat
  • – 150 gr ciocolata alba topita
  • – 1 lingurita pudra de vanilie
  • – 200 gr smantana pt frisca
  • – piureul de afine de la pasul 3

CREMA DE ZMEURĂ:

  • – 300 ml smantana pt frisca rece
  • – 2 linguri zahar
  • – 1 lingura de pasta aromatizanta de Zmeura ( JoyPaste )

 

Mod de preparare

Mod de prepare blat:
Vom zdrobi biscuiții într-un blender. Apoi punem untul peste biscuiți și omogenizăm căt de bine putem. Compoziția de unt și biscuiți se va pune într-o tavă cu diametrul de 25 de cm. Nivelăm cât de bine putem, apoi vom da tava la frigider.

Mod de preparare strat 1:
Se pune crema de brânză în bol, se adaugă lapte condensat, smântâna pentru frișcă și puțin praf de vanilie. Se vor mixa toate, realizându-se o compoziție mai cremoasă, care nu este foarte consistentă, iar apoi se adaugă ciocolata albă topită. Nu se mai adaugă zahăr, deoarece ciocolata este îndeajuns de dulce, nici gelatină, deoarece crema se va întări de la sine, datorită ciocolății. Întindem bine crema peste compoziția de biscuiți, nivelăm cât de bine putem și o dăm la frigider.

Mod de preparare piure de afine:
Se pun afinele într-un blender și se vor zdrobi cu ajutorul acestuia. Se pune compoziția într-o oală, împreună cu sucul de lămâie, zahărul și o vom pune pe foc pentru a fierbe. Se lasă la fiert pentru aproximativ 1 minut, după care se va lua de pe foc și se lasă la răcit.

Mod de preparare cremă de afine:
Vom pune crema de brânză, laptele condensat, smântâna pentru frișcă și o linguriță de pudră de vanilie (se poate pune o linguriță sau chiar o jumătate) într-un bol. Setăm robotul de bucătărie la viteză medie și mixăm. Când crema este semi bătută, oprim robotul de bucătărie și continuăm cu spatula. Vom pune piureul de afine, ciocolata topită și vom amesteca cât de bine putem. În acest moment miroase delicios compoziția. Se toarnă compoziția peste cheesecake și nivelăm. Cheesecake-ul va avea un aspect minunat datorită afinelor. Îl vom lăsa la frigider peste noapte, iar ciocolata din compoziția cheesecake-ului îl va întări.

Mod de preparare cremă de zmeură:
Vom pune smântâna pentru frișcă în bolul mixerului, adăugăm zahărul și vom pune o lingură de JoyPaste de la Irca. Vom mixa toate ingredintele, până vom obține o compoziție foarte fermă (dulce-acrișoară la gust). Întindem crema deasupra cheesecake-ului și îl vom da la congelator pentru aproximativ 2 ore.

Decor cheesecake:
Vom decora tortul cu puțină frișcă (puteți crea ce forme doriți) și adăugăm puțină ciocolată – picături de ciocolată.

Tortul are o textură minunată și vi-l recomand din toată inima. Este un cheesecake răcoritor, numai bun pentru zilele de vară! Condiția cea mai importantă este să-l lăsați 2 ore la congelator înainte de servire. Vă doresc poftă bună!

 

 

Puteti sa urmariti reteta Video Aici 

Carte

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Tort cu Cremă de Zahăr Ars și Mere

Tort cu cremă de zahăr ars și mere, o combinație absolut minunată, trebuie sa incercati neaparat! Ingrediente pt Caramel: -200 grame zahăr Ingrediente pt Strat de mere: -6 mere medii -30 grame un ...

Vezi reteta
Cheesecake OREO fără coacere

  Acest Cheesecake OREO este super delicios și foarte ușor de pregătit, fiindcă nu are multe ingrediente și se prepară fără coacere. Mult spor! Ingrediente Blat: -250 g biscuiți oreo -50 ...

Vezi reteta
Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

Cheesecake fără coacere cu afine, un cheesecake super cremos, delicios și fără gelatină! Acest cheesecake fără coacere cu ciocolată albă, afine și cremă de zmeură se pregateste foarte usor, este numai ...

Vezi reteta
Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

Cheesecake cu lămâie fără coacere, unul dintre cele mai bune pe care l-am gustat până acum. Conține o compoziție cremoasă, usoară, dulce-acrisoară si cu multe fructe gustoase. Copiilor le- ...

Vezi reteta
BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

Blat de tort pufos cu vanilie, ce poate fi folosit la o varietate largă de torturi. Dacă încercați această rețetă veți avea parte de un rezultat uimitor, blatul fiind înalt și cu o textură ...

Vezi reteta
TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Tort trio de ciocolată este alcătuit din 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte și albă. Este o rețetă delicioasă și rapidă, nefiind nevoie de cvoacere. Mai este cunoscută și ca: Trei Ciocolate, Trei ...

Vezi reteta

Produse Recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: