Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Aripioare în Sos de Ceapă și Usturoi

Data:12-08-2024

Postat de Anyta Cooking

Aripioare în sos de ceapă și usturoi, cu mămăligă, Doamne, ce deliciu!

Mai jos, vă las lista ingredientelor și nu uitați să mă etichetați pe story.

aripioare cu sos

Ingrediente:

1 kg de aripioare

1 linguriță de untură de rață

2 cepe

6 căței de usturoi (mari)

100 ml vin alb (puteți înlocui cu apă)

1 lingură de boia

Sare

Piper

Carte Mod de preparare:

Haideți să pregătim împreună cele mai delicioase aripioare în sos de ceapă și usturoi cu mamaliga ca la mama acasă.

Un adevărat deliciu. Stai până la final și o să vezi secretul acestei rețete delicioase.

Într-o oală punem o lingură mare de untură de rață  și o lăsăm să se topească. 

Apoi adăugăm aripioarele, ceapa, usturoiul și lăsăm totul să se călească la foc mediu timp de 10 minute. 

Condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm boia și vinul. 

Apoi lăsăm să fiarbă la foc mediu acoperite cu capacul și amestecăm din când în când. 

Doamne, cât de bine miroase! Neapărat să le faceți și voi. 

Am obținut o mămăligă super faină, ca la mama acasă.

Acum nu mai rămâne decât să le servim cu poftă.

Vreau să spun că am servit-o și pe soacra mea și mi-a dat nota 10.

Tu ce nota îmi dai?

Dacă ți-a plăcut rețeta, distribui-o cu prietenii și urmărește Anita Cooking pentru mai multe rețete delicioase. Fiți binecuvântați!  Pa, pa!

Puteți urmări rețeta video aici:  

Carte

aripioare cu usturoi si ceapa

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Retete recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: