Aripioare în sos de ceapă și usturoi, cu mămăligă, Doamne, ce deliciu!
Mai jos, vă las lista ingredientelor și nu uitați să mă etichetați pe story.
Ingrediente:
1 kg de aripioare
1 linguriță de untură de rață
2 cepe
6 căței de usturoi (mari)
100 ml vin alb (puteți înlocui cu apă)
1 lingură de boia
Sare
Piper
Mod de preparare:
Haideți să pregătim împreună cele mai delicioase aripioare în sos de ceapă și usturoi cu mamaliga ca la mama acasă.
Un adevărat deliciu. Stai până la final și o să vezi secretul acestei rețete delicioase.
Într-o oală punem o lingură mare de untură de rață și o lăsăm să se topească.
Apoi adăugăm aripioarele, ceapa, usturoiul și lăsăm totul să se călească la foc mediu timp de 10 minute.
Condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm boia și vinul.
Apoi lăsăm să fiarbă la foc mediu acoperite cu capacul și amestecăm din când în când.
Doamne, cât de bine miroase! Neapărat să le faceți și voi.
Am obținut o mămăligă super faină, ca la mama acasă.
Acum nu mai rămâne decât să le servim cu poftă.
Vreau să spun că am servit-o și pe soacra mea și mi-a dat nota 10.
Tu ce nota îmi dai?
Dacă ți-a plăcut rețeta, distribui-o cu prietenii și urmărește Anita Cooking pentru mai multe rețete delicioase. Fiți binecuvântați! Pa, pa!
Puteți urmări rețeta video aici:
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Retete recomandate
Retete Recente
Aripioare în sos de ceapă și usturoi, cu mămăligă, Doamne, ce deliciu! Mai jos, vă las lista ingredientelor și nu uitați să mă etichetați pe story. Ingrediente: 1 kg de aripioare 1 linguri ...
Aripioare crocante stil KFC, cine le poate rezista? În zilele noastre, mulți dintre noi mai bine aleg un restaurant Fast-Food, în loc să-și găsească timp de gătit acasă. Sunt foarte popula ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *