Se pune la fiert laptele cu zahărul. Scorțișoara și amidonul se amestecă apoi cu laptele, până se obține o compozitie groasă (ca și cum am face o budincă din lapte), după care se ia de pe foc și se toarnă într-o tavă și se lasă la frigider peste noapte.
După ce a stat la frigider se taie bucăți (după preferință fiecăruia), apoi bucățile se dau prin făină, ou și pesmet și se prăjesc în ulei încins. La sfârșit puteți să le dați prin zahăr și să presărați scorțișoară deasupra.
Poftă bună!
NOTĂ: Rețeta și pozele aparțin doamnei Maria Netea și au fost preluate cu acordul ei, de pe grupul culinar, Retete Culinare Impreună. Mulțumim frumos Maria, pentru acestă rețetă delicioasă!!
Dacă dorești și mai multe rețete delicioase, abonează-te la canalul meu de Youtube, urmărește-mă pe Facebook sau Instagram și fă o vizită magazinului meu online, pentru a descoperi o varietate de produse și ingrediente de cea mai bună calitate, ce îți pot fi de folos în bucătărie.