Puneți gelatina la hidratat în apă rece. Într-un vas puneți apa, zahărul și glucoza la fiert. Când incepe să fiarbă, trageți de pe foc și amestecați continuu până se dizolvă ingredientele. Adăugați ciocolata albă ruptă bucățele și amestecați până se topește în totalitate.
Scurgeți gelatina și adăugați-o peste compoziție, apoi amestecați energic. Lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Adăugați laptele condensat și colorantul, eu recomand tip gel. Amestecați bine. Glazura trebuie să aibă 30 de grade și tortul să fie congelat. Dupa ce glazurați tortul, vă recomand să îl lăsați la temperatura camerei, pentru aproximativ 3 ore.
Aveți mai jos rețeta video, să vă fie de folos!
5/5
(1 Review)
3 comentarii pentru “Rețetă glazură efect oglindă”
Bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa invingi boala ,cred in tine ca poti,asa cum poti face atitea lucruri minunate!
Buna draga mea .incet incet coboara cite un anger pe pamint .face parte si tu.sa ai parte numai de sanatate ca sa ne mai incinti cu retetele tale .cu mare drag le primim si le folosim.
Ce frumos,va multumesc!!