Într-o oală pe foc puneți smântâna pentru frișcă. Când aceasta dă în clocot, adăugați zahărul și ciocolata. Trageți apoi oala de pe foc și amestecați continuu până se topesc. Adăugați untul și amestecați energic. Lăsați crema la frigider peste noapte, sau cel putin 3 ore. Odată trecut acest timp, turnați smântâna pentru frișcă rece, peste ciocolată și mixati.
O să vă iasă o crema ganache de ciocolată super delicioasă! Salvați această rețeta, căci cu siguranță o să aveți nevoie de ea la o mulțime de prăjituri.
Dacă nu v-ați abonat încă la canalul meu de Youtube, vă invit să o faceți. Acolo veți găsi numeroase rețete care să vă inspire să gătiți cu drag și pasiune. Multă sănătate!
Puteți urmări mai jos rețeta video:
3.5/5
(22 Reviews)
15 comentarii pentru “Cremă ganache de ciocolată”
Minunate
Multumesc frumos,pupici!!
Mulțumesc Anyta pentru tot ceea ce faci , pentru rețetele minunate și delicioase , ești minunată , îți doresc numai bine și mult succes pe mai departe 😘😘😘
Azi am sa incerc aceasta crema sper sa imi iasa.Multumesc inca o data ca fac parte din acest grup am foarte multe de învățat.!Mult succes in continuare!
Bună, Anyta!Îmi ajunge crema aceasta pentru a umple un tort cu diametrul de 26 cm?
Da da,va ajunge.
Buna dimineata.Ce creme folositi pentru trandafiri?
Mulutmesc!
Buna, Anyta esti minunata in tot ce faci, iti doresc numai bine si spor la toate.
Buna seara aceasta crema “ganache de ciocolata “se face si cu ciocolata alba ? Multumesc 💖
Foarte bine arată!
Îmi puteți recomanda o smântâna pentru frisca din România? Multumesc!!😘😘
Multumesc Anyta pentru tot ce faci!…esti minunata!
Sunt atat de frumoase si invitante retetele dumneavoastra ca abia astept sa mai incerc.Multumim frumos!
Grazie Anita grazie
Am sa incerc rețeta dumneavoastra la cremă de zahar ars.Mie nu mia iesit niciodată.
Sunt tare mulțumită de rețetele dumneavoastra.
Va multumesc!
Multumim doamna anyta pregatesc cu drag din rețetele dumnevoastra