Toate comenzile plasata acum vor pleca de la noi Luni (04.01.2021).
Se vor livra Marti si Miercuri ( 05 si 06 Ianuarie 2021 ) !

Vezi ultimele Noutati

Peste 200 de produse Noi!

VREAU SA VAD PRODUSELE
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
Meniu
  • Cum comand?
  • Informatii Livrare
  • Comunitatea Facebook
  • Facebook – Anyta Cooking
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

Favorite

Contul meu

0,00 lei Cart

CATEGORII PRODUSE

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
Meniu
  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • RETETE
  • NOUTATI
  • 0364881182
Logo Anyta Cooking Website

0,00 lei Cart
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret
Logo Anyta Cooking Website
Search

Rezultate pentru {phrase} ({results_count} din {results_count_total})

Se afiseaza {results_count} rezultate pentru {results_count_total}

Mai multe rezultate

Generic filters
Pret

0,00 lei Cart
Prima pagină / Prăjituri / Prajitura cu branza dulce si cacao – Anyta Cooking

Prajitura cu branza dulce si cacao – Anyta Cooking

Această prăjitură cu brânză dulce , blat de cacao și glazură de ciocolată este SUPER CREMOASĂ și un deliciu ! Parfumul ei dulce, cu note de cacao și coajă de portocale, mă face să o resimt zi de zi . Trebuie să o încercați neapărat !

Este minunată aceasta prajitura cu branza,simplu de facut, cu reușita garantată. Combinatoria de cacao-branza este una absolut delicioasa!

Ingrediente
Blat:
– 6 oua
– 150 gr zahar
– 50 ml ulei
– 100 gr faina
– 1/2 pachet praf de copt
– 50 gr de cacao
– varf cutit de sare
Crema:
– 650 gr branza dulce
– 300 gr crema de branza
– 200 gr zahar
– 300 gr unt 82% grasime
– coaja de la 1 portocala
Glazura de ciocolata:
– 200 gr ciocolata 54% cacao
– 50 gr unt
Mod de preparare
Pentru a realiza aceasta reteta am utilizat urmatoarele produse :
  • Ciocolata NEAGRA Dropsuri – 1 KG – 54,5% Cacao – Callebaut®
    45,00 lei
    Adaugă în coș
  • Sita Cernut Faina 250G – Patisse
    29,00 lei
    Adaugă în coș
  • Tava Reglabila pentru Prajituri – Patisse
    45,00 lei
    Adaugă în coș
  • Cacao pudra – 1 kg – 100 % cacao – Callebout
    55,00 lei
    Adaugă în coș

Vezi reteta-video aici :

Cum pregatim blatul pentru prajitura cu branza?

1.Punem in bolul mixerului albusuri ,sarea si mixam timp de 2 minute,dupa care adaugam zaharul si continuam sa mixam inca 2 minute, apoi adaugam galbenusurile si mixam foarte puțin.

2.Intr-un vas amestecăm făina ,praful de copt ,cacaoa si apoi o cernem peste oua,incorporam compozitia cu ajutorul unei sptaule ,la sfarsit adaugam si uleiul.

3.Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu diametrul de 35×25 cm si dam tava in cuptorul preancalzit la 160 de grade pentru 30 de minute.

Cum pregatim crema de branza?

1.Punem in bolul mixerului untul care este la temperatura camerei si zaharul,mixam 2 minute.

2.Adaugam crema de branza,branza dulce,coaja de portocale si mixam inca 2 minute.

Cum ansamblam prajitura cu branza si cacao?

Peste blatul rece turnam crema,o nivelam bine si o dam la rece pentru aproximativ 2 ore .

Cum preparam glazura de ciocolata?

Toate ingredientele le topim pe baine de aburi,cand glazura ajunge la temperatura camerei o turnam peste prajitura.

Eu am decorat prajitura cu floricele din fondant….am folositi aceste decupatoare….,sper sa incercati reteta mea si sa va placa si voua,va pup si sa aveti spor la treaba!!! Dac iti place Like si Share !

[stellar]

Distribuie prietenilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi magazinul meu online

Vei gasi ustensilele care iti vor usura munca

Retete Recente

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina,

vezi reteta

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o

vezi reteta

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si

vezi reteta

Produse recomandate

-4%

Ciocolata Alba cu alune de pădure – 26% – 5kg – Sinfonia Irca

400,00 lei 385,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu Cacao

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-26%

Set 15 foi – Blat Pandispan 6mm cu vANILIE

129,00 lei 95,00 lei
Adaugă în coș
-6%

Unt cu 82% grăsime – calup 5kg – OLYMPIA

155,00 lei 145,00 lei
Adaugă în coș
-14%

Unt cu 82% grăsime – 1kg – OLYMPIA

35,00 lei 30,00 lei
Adaugă în coș
-8%

Cacao Pudra 22% – 1 kg – Chocovic

39,00 lei 36,00 lei
Adaugă în coș
PrevPreviousCLATITE CU BRANZA,(PUFOASE-RETETA SIMPLA) – Anyta Cooking
NextTORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS – Anyta CookingNext

Retete recomandate

Turta dulce de casa – Reteta de Craciun by Anyta Cooking

MOD DE PREPARARE: 1. Intr-un vas punem toate ingredientele, faina, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele macinate, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare. Separat, batem untul

Prajitura RozAnyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking

Prajitura Rozanyta cu zmeura si ciocolata by Anyta Cooking,este o prajitura speciala,,racoritoare si se topeste in gura. Mod de preparare Crema de ciocolata Ruby. Toate

Prajitura CARAMELINA cu ciocolata si caramel by Anyta Cooking

Preincalziti cuptorul la 160 de grade,ungeti tava cu unt si presarati cu faina sau puneti hartie de copt. Folosim o tava de 35×25 cm. Mod

RULOURI CU CREMA DE VANILIE – Anyta Cooking

Pentru a realiza aceasta reteta am folosit urmatoarele: Vezi reteta video aici : MOD DE PREPARARE ALUAT FRAGED PENTRU RULOURI. In bolul mixerului punem ouăle,untul

  • contact@anytacooking.ro
  • Facebook: Anyta Cooking
  • Grup oficial de Facebook
  • Instagram: Anyta Cooking
  • YouTube: Anyta Cooking

Partenerul tau in bucatarie

  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele
Meniu
  • Produse Marca Anyta Cooking
  • Coloranți alimentari
  • MATERII PRIME
  • CIOCOLATA PENTRU DECOR
  • Decupatoare
  • FORME DE SILICON SI PLANSE
  • LUMANARI TORT
  • Afiseaza toate produsele

Retete Anyta Cooking

  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse
Meniu
  • Retete Torturi
  • Retete Prajituri
  • Retete Dulciuri
  • Retete Creme
  • Retete Diverse

Ajutor la cumparaturi

  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L
Meniu
  • Despre mine
  • Contact
  • Cum comand?
  • Informatii livrare
  • Termeni si conditii
  • Politica de confidentialitate
  • Politica cookie
  • A.N.P.C
  • S.O.L

Contul meu

  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse
Meniu
  • Centru GDPR
  • Contul meu
  • Istoric comenzi
  • Adrese
  • Favorite
  • Puncte de loialitate
  • Lista Asteptare Produse

2020 Anyta Cooking - Partenerul tau in bucatarie. All Rights Reserved. Developed by ALY Media

  • Ofertele Saptamanii
  • RETETE
  • PRODUSE REVENITE IN STOC
  • OFERTE
  • NOUTATI
  • DESPRE MINE
  • CONTACT
  • Autentificare
  • Newsletter
X INCHIDE

Autentificare

Ai uitat parola?

Înregistrare

Va fi trimisă o parolă la adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.