Pentru a realiza aceasta reteta am utilizat urmatoarele produse :
Vezi reteta-video aici :
Cum pregatim blatul pentru prajitura cu branza?
1.Punem in bolul mixerului albusuri ,sarea si mixam timp de 2 minute,dupa care adaugam zaharul si continuam sa mixam inca 2 minute, apoi adaugam galbenusurile si mixam foarte puțin.
2.Intr-un vas amestecăm făina ,praful de copt ,cacaoa si apoi o cernem peste oua,incorporam compozitia cu ajutorul unei sptaule ,la sfarsit adaugam si uleiul.
3.Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu diametrul de 35×25 cm si dam tava in cuptorul preancalzit la 160 de grade pentru 30 de minute.
Cum pregatim crema de branza?
1.Punem in bolul mixerului untul care este la temperatura camerei si zaharul,mixam 2 minute.
2.Adaugam crema de branza,branza dulce,coaja de portocale si mixam inca 2 minute.
Cum ansamblam prajitura cu branza si cacao?
Peste blatul rece turnam crema,o nivelam bine si o dam la rece pentru aproximativ 2 ore .
Cum preparam glazura de ciocolata?
Toate ingredientele le topim pe baine de aburi,cand glazura ajunge la temperatura camerei o turnam peste prajitura.
Eu am decorat prajitura cu floricele din fondant….am folositi aceste decupatoare….,sper sa incercati reteta mea si sa va placa si voua,va pup si sa aveti spor la treaba!!! Dac iti place Like si Share !