Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pasta de Zahar Perfectă pentru Acoperirea torturilor - FUCHSIA- 1kg - Pastry Colour

- 15%

Pasta de Zahar Perfectă pentru Acoperirea torturilor - FUCHSIA- 1kg - Pastry Colour

Cod produs: P030196

Stoc epuizat
23.99 Lei
28.50 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182
Pasta de Zahar Perfectă pentru Acoperirea torturilor - FUCHSIA- 1kg - Pastry Colour

Pasta de Zahar Perfectă pentru Acoperirea torturilor - FUCHSIA- 1kg - Pastry Colour

28.50 Lei
23.99 Lei

Fondantul sau pasta de zahar Pastry Colour este ideala pentru acoperirea torturilor. Manipularea, frământarea și întinderea sa sunt foarte confortabile, oferind un finisaj subtil și o textură de înaltă calitate,nu crapa, fiind dintre cei mai importanți factori pentru un rezultat de calitate. Mod de utilizare: Framantati pasta de zahar pana este ideala , apoi produsul este gata de utilizare, în designul de tort și produse de patiserie. Ingrediente: Zahăr, glucoză, grăsimi vegetale (ulei de palmier în proporții variabile), stabilizator (E420), apă, agent de îngroșare (gumă de xantan), conservant (E202), acidifiant (acid citric), aromă și colorant E131; E102 (*). ATENȚIE: Acești coloranți pot avea efecte negative asupra activității și atenției copiilor. Alergeni: Fără gluten, Certificat Kosher și Halal. Temperatura optimă: 18 - 25 °C; Umiditate relativă maximă: 40 - 50%. Depozitați într-un loc uscat și răcoros, protejat de lumină. Origine: Fabricat în UE.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: