Pasta de alune, 100% Barry Callebaut un deliciu care se poate utiliza pentru filinguri sau pentru aromatizarea cremelor. Pasta de Alune are un continut pur 100% alune, textura extrem de delicata si nu este indulcita.
Pentru aceasta pasta se folosesc cele mai bune alune din Spania, Italia si Turcia. Sunt culese cand sunt coapte, depozitate in cele mai bune conditii, pentru maxim 12 luni. Sunt decojite cu maxim 12 ore inainte de a fi rumenite, pentru a se proteJa uleiurile esentiale si a se pastra aroma specifica. Sunt usor prajite si ulterior transformare intr-un piure fin auriu.
Aceasta pasta, scoate la iveala aroma intensa a alunelor de padure, usor rumenite cu note fructate. Poate fi o baza foarte buna pentru a fi amestecata cu ciocolata si a crea umpluturi pentru bomboane. De asemena se poate utiliza pentru aromatizarea inghetatei, cremelor de patiserie si deserturi.
Se recomanda amestecarea pastei de alune cu ciocolata sau ganajuri pentru a crea umpluturile perfecte pentru praline sau o crema de tort deosebita.
Ideala totodata si pentru inghetata, mousse-uri si creme de patiserie.
Cantitate: 5kg.
Ingredinte: alune 100%
Caracteristici
Tip Glazuri/Creme/Umpluturi | Pasta alune, fistic, migdale |
Greutate Neta (Kg) | 5 |
Greutate Bruta (Kg) | 5.2 |
Forma de prezentare | Galeata 5 Kg |
Tara de origine | Belgia |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.