Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Mix pudra pentru bezea 150g - FUNCAKES

Mix pudra pentru bezea 150g - FUNCAKES

Cod produs: F54405

In stoc ( doar 2 bucati ramase )
35.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182
Funcakes Pudră de Bezea este un ingredient versatil și ușor de utilizat pentru a crea bezele delicioase, creme de unt, glazuri și alte deserturi. Este ideală pentru cofetari și pasionații de patiserie care doresc să obțină rezultate profesionale.
Mix pudra pentru bezea 150g - FUNCAKES

Mix pudra pentru bezea 150g - FUNCAKES

35.00 Lei

Funcakes Pudră de Bezea este un ingredient versatil și ușor de utilizat pentru a crea bezele delicioase, creme de unt, glazuri și alte deserturi. Este ideală pentru cofetari și pasionații de patiserie care doresc să obțină rezultate profesionale.

Datorită structurii produsului, nu este potrivit pentru a face Glazură Regală.

Prepararea bezelei: Încălziți cuptorul la 120°C (100°C pentru cuptorul cu convectie). Bolul și telina trebuie să fie rezistente la grăsime. Amestecați 14 grame de pudră de bezea cu 125 ml apă și 125 grame de zahăr granulat fin. Bateți amestecul la viteză mare până când obțineți o spumă albă. Adăugați treptat 250 grame de zahăr granulat fin. Bateți până când puteți forma vârfuri care nu cad înapoi. Puneți bezelele pe o foaie de copt acoperită și uscați-le în cuptor aproximativ 1,5 ore. Lăsați bezelele să se răcească în cuptor.

Prepararea pavlovei: Încălziți cuptorul la 120°C (100°C pentru cuptorul cu convectie). Amestecați 14 grame de pudră cu 125 ml apă și 125 grame de zahăr fin într-un bol și amestecați cu telina. Asigurați-vă că bolul și telina sunt rezistente la grăsime. Bateți pudra la viteză mare până când obțineți o spumă albă și adăugați puțin din restul zahărului. Bateți până când puteți forma vârfuri care nu cad înapoi. Este foarte rigid și rezistent. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt și puneți amestecul deasupra. Presați ușor cu partea convexă a lingurii. Amestecul ar trebui să aibă un diametru de aproximativ 20 cm. Uscati bezeaua în cuptor aproximativ 2½ ore și lăsați-o să se răcească în cuptor. Ideal este să faceți această bezea cu o zi înainte pentru a se usca bine. Ar trebui să fie uscată pe exterior, dar încă puțin moale în interior. Bateți 250 ml smântână cu 2 linguri de zahăr pudră și adăugați smântâna mai fermă. Acoperiți pavlova răcită cu smântână. Pentru un efect de "gheață" pe fructe, umeziți-le înainte de a le rostogoli prin zahăr. Decorați pavlova cu fructe proaspete.

Ingrediente: albuș de ou (uscat), zahăr, agent de îngroșare: E466, acid: E330. Pentru alergeni, consultați ingredientele scrise cu litere aldine. Poate conține urme de: gluten, lapte, soia și lupin. Certificat Halal.

Ambalat într-un borcan practic. Eticheta conține următoarele limbi: olandeză, engleză, germană, franceză, spaniolă și italiană.

Conținut: 150 grame.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: