Mix pentru macarons - Siebin - 1 kg
Cod produs: premix-macarons
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.
Mix pentru macarons - Siebin - 1 kg
Datorita acestui mix in cateva minute puteti crea macarons fantastice si pline de culoare, care sa fie folosite pentru a va decora deserturile sau pentru a fi imperecheate si umplute, creand astfel unul dintre cele mai clasice produse de patiserie franceze.
Mod de utilizare:
- 1000 gr mix macarons
- 200 gr apa calda, la temperatura de aproximativ 20°C
Bateti in mixerul planetar la viteza mare timp de 5 minute. Folosind o punga de patiserie cu duza simpla, scoateti discuri mici de dimensiunea dorita pe o hartie de cuptor sau pe o matrita de silicon. Asteptati pana cand suprafata fiecarui disc se intareste (ca o crusta) (minim 10-15 minute, maximum 1 ora). Coaceti la 150 ° C timp de 15-18 minute (la cuptoare cu vatra, va rugam sa tineti supapa deschisa).
Lasati sa se raceasca, umpleti cu creme ganache, crema pe baza de migdale, gemuri sau umpluturi de fructe si imperecheati cele doua coji de macarons. Pastrati prajiturile in frigider.
Sfaturi:
- Este posibil sa culorati aluatul brut cu coloranti solubili in apa prin adaugarea acestora in blender cand aproape ati terminat procesul de mixare. Daca utilizati coloranti deja dispersati in apa, atunci trebuie sa scadeti cantitatea apei din reteta.
- Cojile de macarons preparate pot fi conservate pentru cateva zile, pastrandu-le in saci de plastic sau racite si depozitate intr-un congelator.
- De asemenea, este posibila scaderea temperaturii cuptorului si prelungirea timpului de gatire pentru uscarea cojilor de macarons si prelungirea conservarii lor.
- Inainte de umplere si imperechere, se recomanda sa apasati usor suprafata plana astfel incat sa puteti administra o cantitate mai mare de umplere.
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.