Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Te confrunti periodic cu problema decoratiunilor care nu stau bine pe torturile pe care le faci? Te intelegem perfect si de aceea venim in ajutorul tau cu glucoza si lipici pentru prajituri. Cu ajutorul acestor ingrediente vei putea fixa chiar si cele mai delicate elemente decorative pentru ca ele sa nu se desprinda. Toate ingredientele pe care le gasesti in aceasta categorie sunt usor de utilizat si au rolul de a facilita munca in cofetarie sau in bucataria de acasa, astfel incat sa nu iti mai faci griji ca atunci cand tortul este servit unele decoratiuni vor fi deja pe tava sau pe masa. Cu ajutorul siropului de glucoza pentru prajituri, poti fixa cu usurinta decoratiunile pe torturi si pe prajituri. Este foarte neplacut ca frunzele din ciocolata la care ai lucrat atat de mult timp sa se desprinda si sa cada. De asemenea, in momentul in care vrei sa pui pe o prajitura elemente modelate din pasta de zahar, iti vei dori sa ramana acolo pana la final, iar cu siropul de glucoza acest lucru este posibil acum. Lipciul comestibil este de asemenea o solutie optima pentru a fixa elementele decorative pe prajituri si pe torturi. Acest lipici functioneaza la fel ca si lipiciul pentru hartie, insa este comestibil si iti asigura o fixare eficienta a fiecarui element decorativ pe care il folosesti.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: