Glazura Dip’n Drip este cunoscuta si ca glazura fondanta. Incalziti glazura in cuptorul cu microunde si scufundati briosele in glazura sau turnati direct pe tort. Glazura se va intari cand se raceste.
Sfat: de asemenea puteti folosi glazura si pentru decorat gogosile.
Mod de preparare: turnati glazura intr-un bol care se poate introduce in cuptorul cu microunde. Incalziti glazura in cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut, pana la maximim 40°C.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, apă, stabilizator: E471 (palmă), regulator de aciditate: E330, conservant: E202, culoare: E104, E110, E133. E104, E110: poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii. Poate conține urme de: gluten, ou, soia, lapte și nuci. Acest produs este certificat Halal
375gr glazura fondanta este suficienta pentru aproximativ 25 briose sau gogosi.
Cantitate: 375g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.