Colorant Alimentar Liposolubil Pudra, CHOCOLART Turcoaz fara E171, 40 g - Azo Free - PAVONI
Cod produs: L12
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.
CHOCOLART - Colorant Alimentar Pudra Liposolubil (solubil in alcool si grasimi) fara E171.
Culoare: Turcoaz - AZO FREE
Greutate neta Flacon: 40 gr
Miros si Gust: Neutru
Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG).
CHOCOLART este o Gama de coloranti cu nuante foarte intense. Aceasta gama a fost studiata si special creata pentru colorarea Untului de Cacao si Ciocolatei. Este suficienta o cantitate foarte mica de pudra pentru a obtine culori intense. Colorantii sunt ideali si pentru alte mase grase.
Fiind un produs liposolubil, poate fi utilizat la decorarea/colorarea
suprafetelor produselor si la colorarea in masa a diverselor tipuri de compozitii si mase grase, cum ar fi: ciocolata, untul de cacao, aluaturi fragede, margarina, unt, aluaturi cu un continut ridicat de grasimi, martipan, pasta de zahar etc.
Poate fi dizolvat in grasimi lichide sau alcool, pentru a fi apoi adaugat in aluatul sau produsul ce trebuie colorat in masa sau pe suprafete.
Recomandari:
Daca se utilizeaza la colorarea in masa a ciocolatei, poate fi adaugat direct in ciocolata topita.
Poate fi aplicat si direct pe suprafata produselor din ciocolata, cu pensula, diluat cu putin alcool sau prin aplicarea acestuia pe interiorul cavitatilor matritelor, inainte de formarea produselor.
Poate fi aplicat, in stare pura sau diluat cu putin alcool alimentar, pe suprafata decorurilor din paste de zahar, cu pensula.

Colorant Alimentar Liposolubil Pudra, CHOCOLART Turcoaz fara E171, 40 g - Azo Free - PAVONI
CHOCOLART - Colorant Alimentar Pudra Liposolubil (solubil in alcool si grasimi) fara E171.
Culoare: Turcoaz - AZO FREE
Greutate neta Flacon: 40 gr
Miros si Gust: Neutru
Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG).
CHOCOLART este o Gama de coloranti cu nuante foarte intense. Aceasta gama a fost studiata si special creata pentru colorarea Untului de Cacao si Ciocolatei. Este suficienta o cantitate foarte mica de pudra pentru a obtine culori intense. Colorantii sunt ideali si pentru alte mase grase.
Fiind un produs liposolubil, poate fi utilizat la decorarea/colorarea
suprafetelor produselor si la colorarea in masa a diverselor tipuri de compozitii si mase grase, cum ar fi: ciocolata, untul de cacao, aluaturi fragede, margarina, unt, aluaturi cu un continut ridicat de grasimi, martipan, pasta de zahar etc.
Poate fi dizolvat in grasimi lichide sau alcool, pentru a fi apoi adaugat in aluatul sau produsul ce trebuie colorat in masa sau pe suprafete.
Recomandari:
Daca se utilizeaza la colorarea in masa a ciocolatei, poate fi adaugat direct in ciocolata topita.
Poate fi aplicat si direct pe suprafata produselor din ciocolata, cu pensula, diluat cu putin alcool sau prin aplicarea acestuia pe interiorul cavitatilor matritelor, inainte de formarea produselor.
Poate fi aplicat, in stare pura sau diluat cu putin alcool alimentar, pe suprafata decorurilor din paste de zahar, cu pensula.
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.