Făina de migdale este realizată 100% din migdale crude, blând măcinate. Cu un gust deosebit şi foarte săţioasă este o alternativă sănătoasă în bucătărie pentru făina albă si
perfecte pentru a crea macaronsi fantastici.
Migdalele sunt bogate în acizi graşi esenţiali, vitamine şi minerale. Contribuie la buna funcţionare a inimii şi a creierului şi sunt ideale în perioade cu activitate psihică intensă.
Făina de migdale conţine acizi graşi nesaturaţi care contribuie la eliminarea colesterolului „rău”. Unele studii susţin că introducerea făinei de migdale în alimentaţie scade cu 30% riscul de boli de inimă. Totodată, aceasta este o sursă bogată în minerale și vitamine ce ajută la buna funcționare a organismului și a sistemului nervos.
Făina de migdale este o alternativă excelentă pentru făina albă de grâu, dând rezultate minunate atunci când este folosită la prepararea pâinii sau a produselor de patiserie. Aceasta este ideală pentru a îngroşa sosurile şi supele. Totodată, făina de migdale este un ingredient ideal la prepararea celebrului desert franțuzesc – macarons, la prepararea clătitelor, torturilor și prăjiturilor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.