Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă de zahăr ars

Data:06-01-2019

Postat de Anyta Cooking

Cu aceasta rețetă de cremă de zahăr ars cu siguranță nu vei da greș! O fac mereu în acest mod și iese de fiecare dată foarte delicioasă! Încearc-o și tu și lasă-mi în comentarii părerea ta. Mult spor!

Ingrediente

  • -1 l lapte
  • -8 ouă
  • -7 linguri zahăr
  • -5 linguri zahăr pentru caramelizat
  • -2 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare

Pentru început eu caramelizez zahărul pe foc și îl dau de jur împrejurul oalei (am folosit o tavă de cozonac). Apoi încălzesc laptele. Bat foarte bine ouăle cu zahărul si zahărul vanilat. După adaug laptele, mai bat compozitia 2 minute și apoi o pun în tava cu zahărul caramelizat.

Voi pune tava cu compoziția de cremă de zahăr ars, intr-o altă tava mai mare cu apă caldă și le voi da la cuptor la temperatura de 165 de grade, pentru aproximativ o oră. Voi lăsa apoi crema la rece, timp de aproximativ 2 ore, după o voi răsturna pe un platou.

Poftă bună! Așa-i că arată delicios?

Pentru mai multe rețete delicioase și creative, vă invit să vă abonați la canalul meu de Youtube și totodată mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook. Dacă doriți produse de calitate superioară la un preț avantajos, vă sugerez să accesați magazinul meu online și nu veți fi dezamăgiți. O zi frumoasă vă doresc! Vă îmbrățișez cu drag!

Puteți urmări mai jos și rețeta video:

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: