Pentru început, vom pune puțin lapte peste amidonul de porumb. Apoi vom pune într-o oală la fiert laptele, coaja de la o lămâie, fulgii de cocos și vom amesteca energic. Separat într-un bol, vom pune cele 9 gălbenușuri (albușurile le puteți folosi la alte prăjituri, bezea), zahărul și vom amesteca energic cu ajutorul unui tel, până când compoziția se va deschide la culoare.
Revenim la oala cu lapte și cocos de pe foc și turnăm zeama de lămâie, continuând să amestecăm. Punem apoi laptele condensat, amestecăm și scoatem coaja de lămâie. Adăugăm amidonul de porumb dizolvat anterior, peste compoziția de gălbenușuri. Turnăm apoi compoziția de gălbenușuri peste laptele de pe foc și amestecăm, până se formează o cremă destul de consistentă. Lăsăm crema la răcit și ulterior o putem folosi pentru a umple/decora diferite torturi și prăjituri.
Puteți urmări rețeta video mai jos: