Punți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.
Puteți urmări rețeta video mai jos:
3.2/5
(9 Reviews)
16 comentarii pentru “Cremă de bezea elvețiană cu unt”
Chiar e super rețeta Anyta ! Multumesc frumos !
Mulțumesc mult Anyta . Imi e de mare folos .
Mulțumesc pentru rețetă
Multjmesc frumos pentru retete
Mii de mulțumiri pentru rețetă am să încerc să o fac desi este pentru prima dată. Sunteți foarte drăguță Când o să am posibilitate, a-si dori să -mi comand setul de 38 duze si platoul rotativ,dar momentan nu se poate Cu drag!
.
Multumesc frumos pentru reteta!
Draga Anita arata extraordinar si cu siguranta am sa o incerc curand.
Multumesc mult!Toate rețetele sunt deosebite!
Multumesc frumos !
Super
Mulțumesc mult chiar îmi doream aceste rețete😘😘😘
Multumiri si suces in continuare.
Multumesc frumos pentru reteta am să-l fac si eu .Mult succes in continuare si astept sa mai imi scrii retete noi .O zi minunata
Mulțumesc pentru rețetă, sunt foarte mulțumită de ele . O zi frumoasă, și aștept multe alte rețete minunate.E
Superb…
Multumesc mi-a reusit este foarte buna Craciun Fericit