PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERT- -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
- -200 g zahăr
- -1 lingură zeamă de lămâie
- -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)
Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor!
Mod de prepararePunți un bol de inox pe baie de abur. Adăugati albusurile, zahărul și amestecati energic, până se topește zahărul. La final adăugați sucul de lămâie. Transferați albușurile în bolul mixerului, care este și el călduț și bateți până se formează bezeaua și este rece. După ce bezeaua este gata, adăugați untul (cu 82% grăsime neapărat) și mixati pentru încă 1 minut. Colorați apoi bezeaua după preferințe. Puteți folosi colorant alimentar din magazinul meu online. Acesta este de o calitate superioară și se găsește la un preț accesibil.
Puteți urmări rețeta video mai jos:

Recenzii (16)
Recenzii
Retete recomandate
Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este aleg ...
Crema de mascarpone este o rețetă rapidă, fiind o cremă foarte fină care merge perfect la torturi și prăjituri. Combinația cu fructele este genială. Încercați-o și voi. Mult spor! Mod de prepar ...
Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor! Mod de preparare Puneți gelatina la hidratat &ic ...
Cremă de lămâie și cocos, ideală pentru prăjituri, torturi, cornuri, etc. Este o cremă foarte, foarte delicioasă. Puteți omite cocosul, dacă nu vă place sau doriți să obțineți doar o cremă de lă ...
Crema de vanilie fără unt (crema de patiserie) este umplutura clasică pentru eclere, choux a la crème, cremșnit, cremes, cornuri, prăjituri cu fructe sau tarte. Încercați și voi această r ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *