Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cremă caramel cu frișcă

Data:22-03-2019

Postat de Anyta Cooking

Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă este suficientă pentru umplerea unui tort diametrul de 25 cm. Mult spor!

Ingrediente

  • -200 g zahăr
  • -350 ml. smântână pentru frișcă
  • -100 g unt (82% grăsime)

Mod de preparare

Începem prin a carameliza zahărul. După ce acesta s-a caramelizat, se dă deoparte și se toarnă 200 ml frișcă lichidă (aveti griijă să nu vă ardeți cu aburi). Punem din nou pe foc și amestecăm continuu până se topește caramelul. Când compoziția incepe să se îngroașe adăugăm untul, amestecând continuu. Lăsați crema de caramel să se racească de tot înainte de utilizare. Turnați smântâna pentru frișcă peste ea și mixati.

Sper să vă fie de folos această rețetă, este ideală pentru torturi și prăjituri!

VEZI REȚETA VIDEO AICI:

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: