PREPARARE
20Gatire
10Timp total
30Bucatarie
ROMANEASCAPORTII
5FEL
DESERT- -200 g zahăr
- -350 ml. smântână pentru frișcă
- -100 g unt (82% grăsime)
Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă este suficientă pentru umplerea unui tort diametrul de 25 cm. Mult spor!
Mod de preparareÎncepem prin a carameliza zahărul. După ce acesta s-a caramelizat, se dă deoparte și se toarnă 200 ml frișcă lichidă (aveti griijă să nu vă ardeți cu aburi). Punem din nou pe foc și amestecăm continuu până se topește caramelul. Când compoziția incepe să se îngroașe adăugăm untul, amestecând continuu. Lăsați crema de caramel să se racească de tot înainte de utilizare. Turnați smântâna pentru frișcă peste ea și mixati.
Sper să vă fie de folos această rețetă, este ideală pentru torturi și prăjituri!
VEZI REȚETA VIDEO AICI:

Recenzii (33)
Recenzii
Retete recomandate
Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este aleg ...
Crema de mascarpone este o rețetă rapidă, fiind o cremă foarte fină care merge perfect la torturi și prăjituri. Combinația cu fructele este genială. Încercați-o și voi. Mult spor! Mod de prepar ...
Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor! Mod de preparare Puneți gelatina la hidratat &ic ...
Cremă de lămâie și cocos, ideală pentru prăjituri, torturi, cornuri, etc. Este o cremă foarte, foarte delicioasă. Puteți omite cocosul, dacă nu vă place sau doriți să obțineți doar o cremă de lă ...
Crema de vanilie fără unt (crema de patiserie) este umplutura clasică pentru eclere, choux a la crème, cremșnit, cremes, cornuri, prăjituri cu fructe sau tarte. Încercați și voi această r ...
Lasă un răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *