Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolată neagră PREMIUM - SANTO DOMINGO - cacao 72% - 1kg - Cacao Barry®

Ciocolată neagră PREMIUM - SANTO DOMINGO - cacao 72% - 1kg - Cacao Barry®

Cod produs: CHD-Q70SDO-E1U68

In stoc
92.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Ciocolată neagră PREMIUM - SANTO DOMINGO - cacao 72% - 1kg - Cacao Barry®

Ciocolată neagră PREMIUM - SANTO DOMINGO - cacao 72% - 1kg - Cacao Barry®

92.00 Lei

Ciocolata SANTO DOMINGO! Acest strat de ciocolată neagră de 70% min de cacao; Originar din Santo Domingo, are un caracter marcat de cacao caracterizat printr-o amărăciune atractivă, cu un final floral și fructat .

Această ciocolată aparține gamei ORIGEN a lui Barry, ceea ce înseamnă că este cultivată în cantități limitate, boabele provine dintr-o singură țară pentru a oferi bomboane de ciocolată excepționale, cu o personalitate puternică


CIOCOLATA FOARTE FLUIDA

Ideal pentru a se combina cu: scorțișoară, ardei de espeletă, șofran, mango, zmeură, ananas, rom îmbătrânit, nuci de susan, migdale, nuci, ulei de măsline, ceai Earl Grey, carne (roșu).

Originea bobului: Plantaita din Santo Domingo, în principal Forastero

Aplicare: Turnare, scăldat, tablete, bomboane de ciocolată, mousse

Format: vânzare în pistoale (picături) în pungi de 1 kg

NU CONȚINE GLUTEN

DE CE ESTE SPECIALA CIOCOLATA CACAO BARRY
- Traditie si experienta de peste 170 de ani ! 
- Cacao Barry este brandul PREMIUM celor de la Callebaut , cea mai buna si fina  ciocolata din lume.
- Trasabilitatea boabelor de cacao de la plantatie pana la ciocolata.
- Ciocolta Cacao Barry contine doar vanilie Bourbon ( cea mai buna din lume ) iar grasimea  
din ciocolata este data doar de unt de cacao.
- Finetea ciocolatei Cacao Barry comercializate de Anyta Cooking este de 12 micoroni cea ce o face cea mai fina ciocolata din lume 
- Este folosita in cea mai buna scoala de cofeterie din lume .
- Este mereu folosita de mari chefi la concursuri fiindca este o ciocolata fina premium 
- Diversitate de arome si origini. 
- Folosirea unui proces special de fermentare , ce duce la arome UNICE dezvoltate de bobul de cacao .

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: