Produsa din boabe de cacao Papua New Guinea, varietatea Forastero, extrem de cremoasa, aceasta ciocolata cu lapte dezvaluite note fructoase delicate de alune, accentuate de o aroma subtila de caramel.
Ideala in combinatie cu: Ginger Bread, Liquorice, Raspberry, Candied Ginger, Caramel, Walnuts, Green Tea, Earl Grey Tea.
Recomandata pentru turnarea in forme (moulding), acoperiri (enrobing), tablete de ciocolata.
Ingrediente: masa de cacao Papua New Guinea, zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulsificator: lecitina de soia, aroma de vanilie naturala.
Caracteristici
Greutate Neta (Kg) | 1 |
Greutate Bruta (Kg) | 1.2 |
CIOCOLATA | |
---|---|
Tip Ciocolata | Lapte |
Fluiditate (picaturi) | 4 |
Continut min. de CACAO | 36% |
Continut min. de LAPTE | 0.23 |
Total Grasime | 37% |
Forma de prezentare | Dropsuri / Fulgi |
Mod de ambalare | Punga 1 Kg |
Categorie Ciocolata | Ciocolata cu Lapte |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.