Mod de preparare blat cheesecake Kinder Bueno:
Începem prin a zdrobi biscuiții. Eu am folositi un aparat, însă voi dacă nu aveți, îi puteți băga într-o pungă și îi zdrobiți cu ajutorul unui sucitor. Adăugăm cacao peste biscuiți și untul, pe care l-am topit în cuptorul cu microunde, iar apoi omogenizăm bine.
Turnăm compoziția de biscuiți într-o tavă (eu am folosit una detașabilă, cu diametrul de 25 cm), iar cu ajutorul unui pahar nivelăm bine și dăm tava la frigider, timp în care ne vom ocupa de cremă.
Mod de preparare cremă:
Începem prin a tăia batoanele de napolitane, după care le rezervăm. Ciocolata kinder o topim în cuptorul cu microunde și o lăsăm să ajungă la temperatura camerei. Punem crema de brânză în bolul mixerului, cernem zahărul pudră peste ea, adăugăm esența de vanile și mixăm până se încorporează ingredientele.
Adăugăm smântâna pentru frișcă peste cremă, având grijă să nu depășim timpul de mixare. Când adăugăm ciocolata, crema nu trebuie să fie prea tare! Adăugăm ciocolata și omogenizăm. Adăugăm batoanele de napolitană și le încorporam cu ajutorul unei spatule. Turnăm crema peste blat și nivelăm bine.
Dăm tortul la frigider pentru 30 de minute, timp în care pregătim glazura.
Mod de preparare glazură:
Peste ciocolata ruptă bucățele, turnăm smântâna pentru frișcă și o topim în cuptorul cu microunde. La final adăugăm untul și omogenizăm bine. După ce glazura a ajuns la temperatura camerei, glazurăm tortul și îl lăsăm din nou la frigider, timp de 1 oră.
Decor:
Pentru decor am folosit duza numărul 2D, din setul cu 38 de duze Anyta Cooking din magazinul meu online. Am decorat tortul cu frișcă.
Mai avem nevoie de puțină ciocolată neagră topită, pentru a trage acele linii decorative, de bombonelele de ciocolată și bineînțeles, Kinder Bueno pentru a decora. Sper că v-a plăcut rețeta mea, iar dacă aveți întrebări mă găsiți pe pagina mea de Facebook, Anyta Cooking. Până la urmatoarea rețetă, vă doresc toate cele bune.
Vă las mai jos o poză cu o felie de cheesecake, ca să vedeți ce bine arată și să vă provoc să încercați și voi.

Puteți urmări și rețeta video de mai jos:
8 comentarii pentru “Cheesecake Kinder Bueno Cremos”
Poti sa imi dai o idee ce blat as putea face la acest tort,in loc de biscuiti…vreau sa fie un tort aniversar si as prefera sa fie cu blaturi,sa folosesc doar crema de la el.o idee te rog,multumesc
Mi’ar trebui vreo doua saptamani ca sa fac acest tort minumat dar si asa mi-e frica de cantar.
forma din silicon este disponibila?
O sa intre in stoc peste 2 saptamani.
Felicitari ,esti tare talentata. Multumim pentru tot.
Mmmm acum chiar voi sta cu gândul la această minunată prăjitură pentru că am probleme cu ingredientele!!🙄
Buna,Anyta! Multumesc pt reteta!! O voi incerca cu siguranta! Am o intrebare.. Blatul de biscuiti cum ar trebui sa fie? Cand am facut tortul Ferrero Rocher, blatul a iesit mai tare, ca o bomboana…cum ar trebui sa fie? Multumesc!😘
Ca de fiecare data o adevarata capodopera , multumesc si chiar suntem incintate sa putem incerca o noua reteta de_ a ta