Inima celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza, aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100% nu va vor dezamagi. Cu gust intens de cacao si reteta lor speciala, continand mai putin unt de cacao, rezista la temperatura cuptorului de pana la 200 ° C fara arsuri. Toata famila le va adora, cu siguranta.Acest baton de ciocolata veritabila neaga, termostabila, cu minim 44% cacao si o lungime 8 cm, este ideal pentru produsele de panificatie (cornuri, croissante) care necestita coacere.
Dimensiuni:
Lungime | 78 mm – 82 mm |
Latime | 8 mm |
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, aroma naturala de vanilie
Posibil alergeni: Poate contine urme de lapte. Substanta uscata de cacao, minim 44%.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 495 kcal / 2071 kJ, Total gasimi 25,6 g (din care acizi grasi saturati: 15,3 g), Carbohidrati: 56,2 g, (din care zaharuri: 53,4 g), Proteine 5,3 g, Fibre 8,3 g, Sare 0,01 g
Conditii de pastrare: A se pastra in incaperi racoroase, curate si uscate (umiditatea relativa a aerului de maxim 70%) fara mirosuri puternice si ferit de razele soarelui. Temperatura de depozitare: 12 – 20 °C.
Caracteristici
Greutate Bruta (Kg) | 1.62 |
Greutate Neta (Kg) | 1.6 |
Forma de prezentare | Baton |
Tip Ciocolata | Neagra |
CIOCOLATA | |
---|---|
Total Grasime | 25,6% % |
Continut min. de CACAO | 44% % |
Mod de ambalare | Cutie 1.6 Kg |
Continut min. de LAPTE | 0%. Poate contine urme de lapte! |
Categorie Ciocolata | Ciocolata Termostabila |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.